Widok

mammografia

czy ktoś się orientuje gdzie można w miare szybko bez skierowania zrobić w gdańsku mammografię?i jakie są koszty tego badania z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://panda.bg.univ.gda.pl/e_donna/mammografy.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś się orientuje gdzie można w miare szybko bez skierowania zrobić w gdańsku mammografię?i jakie są koszty tego badania z góry dziękuję za pomoc
moja mama wydzwonila wszedzie bo potrzebowala pilnie mammografie i kiepsko bez skierowania..
a ten link podany wyzej jest nieaktualny zle numery tel...bo tez obdzwonila
i tak swiss nie ma maszyny, lux med tylko ze skierowaniem a wszystkie przychodnie tez tylko ze skierowaniem - bynajmniej na jaskowej, na jagiellonskiej tylko akcja mammografia wybrane roczniki... no ogolnie masakra - chca zeby zrobic mammografie a jej nie robia!! porazka a lekarz skierowania > nie dal...
porazka nasza sluzba zdrowia - nawet jak musisz i placic chcesz bo musisz to nie...
Można zrobić w NZOZ Intermedica Al. Zwycięstwa 31 www.intermedica.gda.pl 340 54 70/71

na 3 pietrze

(Nie pomylić z parterem w tym samym budynku bo tam jest Wojewódzkie Centrum Onkologii i tam mają też mammografię ale tam tak z ulicy to nie zrobią badania....)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Żele intymne jakie testowaliście? I jakie polecicie? (6 odpowiedzi)

Próbowaliśmy wiele. Pytam się tutaj głównie o żel zwiekszający doznania. Niestety ale te...

Klinika Kurban dr Maciej Ciesielski (4 odpowiedzi)

Czy ktoś się leczył u pana Macieja Ciesielskiego? Czy ma specjalizację z ortodoncji?

Polecony proktolog prywatnie -ratunku hemoroidy!! (11 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 8 m-cu ciąży i zrobiły mi się strasznie bolesne hemoroidy, są nie do...

do góry