Widok

mammografia

czy ktoś się orientuje gdzie można w miare szybko bez skierowania zrobić w gdańsku mammografię?i jakie są koszty tego badania z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://panda.bg.univ.gda.pl/e_donna/mammografy.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy ktoś się orientuje gdzie można w miare szybko bez skierowania zrobić w gdańsku mammografię?i jakie są koszty tego badania z góry dziękuję za pomoc
moja mama wydzwonila wszedzie bo potrzebowala pilnie mammografie i kiepsko bez skierowania..
a ten link podany wyzej jest nieaktualny zle numery tel...bo tez obdzwonila
i tak swiss nie ma maszyny, lux med tylko ze skierowaniem a wszystkie przychodnie tez tylko ze skierowaniem - bynajmniej na jaskowej, na jagiellonskiej tylko akcja mammografia wybrane roczniki... no ogolnie masakra - chca zeby zrobic mammografie a jej nie robia!! porazka a lekarz skierowania > nie dal...
porazka nasza sluzba zdrowia - nawet jak musisz i placic chcesz bo musisz to nie...
Można zrobić w NZOZ Intermedica Al. Zwycięstwa 31 www.intermedica.gda.pl 340 54 70/71

na 3 pietrze

(Nie pomylić z parterem w tym samym budynku bo tam jest Wojewódzkie Centrum Onkologii i tam mają też mammografię ale tam tak z ulicy to nie zrobią badania....)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie skuteczne środki na erekcję (6 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Endometrioza (43 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Gdzie USG piersi w cywilizowanych warunkach? (40 odpowiedzi)

Chodzi mi o taki gabinet, gdzie lekarz będzie wyrozumiały dla pacjentki, która się wstydzi....

do góry