Widok

amor SID WC servis

czesc!

czy znacie w trojmiescie dobry servis ktory zrobilby przeglad widelca:
rock shox sid world cup carbon?

z gory dziekuje i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej! Ja serwis mojego SIDa robiłem w Gdyni, w Cyklo, ale...

Skasowali słono (ponad 200 zeta), a amor (RS SID RACE z 2006 roku) wkrótce po naprawie znowu zaczął puszczać olej.

W końcu sam zacząłem przy nim dłubać i dało to lepszy rezultat, pożył jeszcze jeden sezon.
dzieki - czyli slabo z serwisem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
treki albo nypel
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
RS najlepiej w Gdańsku na Morenie, Mk Bikes
zadzwoń zapytaj co i jak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzieki - zapytam - pozdrawiam
Odradzam Mkbike-kompletnie nie maja pojecia o servisie tych amorów-zenada.Oddałem tam swojego i nie potrafili sobie z nim poradzić(wysnuwali jakieś dziwne teorie).W drodze na maraton oddałem go do dystrybutora w Harfie-zrobili bez problemu.Oni mi polecali w trójmieście tylko Buga Sport.Więc wybór nalezy do Ciebie
zasadniczo nie wiem jak z amorami bo serwisuje sam, ale w zeszłym roku poszedłem do nich z ramą aby dobrać sztycę (nie znałem rozmiaru). Pokombinowali poprzymierzali stwierdzili ze pasuje, zapłaciłem, i pojechałem do domu. W domu otworzyłem zacisk sztycy i ona najzwyczajniej w świecie poprostu wpadła do środka!!!
Wówczas poszperałem w sieci i sie okazało ze sztyca jaką mi dobrali była 0,4mm za mała.
To też daje pojęcie o fachowości ich serwisu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w gdyni w cyklo przy hali targowej nie robia na miejscu, tylko wysylaja do harfy , wiec mozesz sam do nich wyslac. bedzie taniej

dziekuje wszystkim za rady

wszystko wskazuje na to ze o profesjonalny serwis MTB w trojmiescie trudno
pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rowery

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

do góry