Widok
jolkagda ja jestem chetna naprawde na wszelkie spacerki bo lubie chodzic i wogole byc na powietrzu :D ale w te gorace dni to w taka wlasnie pore przesiadywalysmy w domciu lubie goraco ale smazyc nie bardzo ;) a wogole moze ktora pisze sie na plaze????? kurcze za malo zabieram tam moja , trzeba korzystac poki cieplo i pogoda wlasciwie niczego sobie
Hejka sąsiadeczki! :-)
Jak się spacery udały? Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona dzisiejszą wizytą w Multi - pełen relaks, mała dała mi obejrzeć cały film chociaż musiałam skorzystać z przewijaka. ;-) W kinie super warunki - dla staszych dzieci są nawet rozłożone maty i zabawki na podłodze pod ekranem, fajna sprawa. Na pewno będę korzystać z tej opcji częściej. Może ktoś dołączy? :-)
Jak się spacery udały? Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona dzisiejszą wizytą w Multi - pełen relaks, mała dała mi obejrzeć cały film chociaż musiałam skorzystać z przewijaka. ;-) W kinie super warunki - dla staszych dzieci są nawet rozłożone maty i zabawki na podłodze pod ekranem, fajna sprawa. Na pewno będę korzystać z tej opcji częściej. Może ktoś dołączy? :-)