Widok
Czesc Agitka:) Troche sie nie odzywalam bo wsyztscy bylismy chorzy..ale juz wsyztsko ok!!
Jesli bedzie ladnie to chetnie sie wybiore na spacerek - jutro nie moge wiec moze sroda? Moze spotkamy sie kolo sklepu lewiatan? Moze ok 13? Filip je ok 12 a ja wczesniej sie chyba nie zbiore:)
Jakby co - to jezdzimy granatowym mutsy:)
Mam nadzieje, ze sie spotkamy a i sniegi na chodnikach pozwola nam dotrzec:)!!
Jesli bedzie ladnie to chetnie sie wybiore na spacerek - jutro nie moge wiec moze sroda? Moze spotkamy sie kolo sklepu lewiatan? Moze ok 13? Filip je ok 12 a ja wczesniej sie chyba nie zbiore:)
Jakby co - to jezdzimy granatowym mutsy:)
Mam nadzieje, ze sie spotkamy a i sniegi na chodnikach pozwola nam dotrzec:)!!
hej,
niestety wróciłam do pracy 01.04.2010, ale w weekendy czy w czasie jakiegos urlopu chętnie sie umówię. Kinga ma 15 m-cy, a Zuza 8 lat :) Mieszkamy na Karczemkach dopiero od kilku dni, więc w ogóle nie znam okolicy i jej mieszkańców. Czy są na Karczemkach place zabaw? Nasz deweloper bedzie budował plac zabaw w Brzozowym Parku, ale dopiero za jakiś czas.
niestety wróciłam do pracy 01.04.2010, ale w weekendy czy w czasie jakiegos urlopu chętnie sie umówię. Kinga ma 15 m-cy, a Zuza 8 lat :) Mieszkamy na Karczemkach dopiero od kilku dni, więc w ogóle nie znam okolicy i jej mieszkańców. Czy są na Karczemkach place zabaw? Nasz deweloper bedzie budował plac zabaw w Brzozowym Parku, ale dopiero za jakiś czas.
hej, ten Brzozowy Park, to osiedle budowane przez City House. Niedaleko sklepu lewiatan. Bloczki i szeregi chyba. Obok jest osiedle bliźniaków i szeregowców tez autorstwa City House, gdzie wlaśnie sie wprowadzilam :) Plac zabaw ma powstać jeszcze w tym roku, fajnie gdyby zdążyli jeszcze przed latem.
Jeśli chodzi o nazwy ulic jeszcze niebardzo się orientuję.
pozdrawiam.
Jeśli chodzi o nazwy ulic jeszcze niebardzo się orientuję.
pozdrawiam.