Widok
U mnie własnie był problem aby lekarka dobrała malemu lekarswo na główkę,na szyjke i brzuszek przepisala nam triderm i masc robiona poskutkowalo,ale wiadomo triderm (steryd;( .Na głowke mamy zoxiderm,i polecila nam żel myjąc puri-ichtilium powiem Ci ze jest lepiej,ja za swoich czasow pamietam ze mialam taki plyn w malej buteleczce na recepte chyba Lacidofil ale nie jestem pewna.My mamy nastepna wizyte dopiero 26 czerwca a tez masc sie konczy;(((
tez mam ten prolbem na dwa lata przed ciaza zlapalo mnie to paskudztwo.
dziecko puki co nie ma.
kiedys chodzilam do dermatologa i leczylam zadnego efektu nie bylo ... czasem samo sie poprawialo ... w ciazy bralam hormony i w miare dalo sie zyc z tym teraz to jakis obled ... strasznie wlosy mi wypadaja sypie sie jak stara babcia :( co stosujecie co wam pomaga?
mam juz dosc tego ani nosic wlosow rozpuszczonych ani wymyslnej fryzury nie zrobie bo widac ...
dziecko puki co nie ma.
kiedys chodzilam do dermatologa i leczylam zadnego efektu nie bylo ... czasem samo sie poprawialo ... w ciazy bralam hormony i w miare dalo sie zyc z tym teraz to jakis obled ... strasznie wlosy mi wypadaja sypie sie jak stara babcia :( co stosujecie co wam pomaga?
mam juz dosc tego ani nosic wlosow rozpuszczonych ani wymyslnej fryzury nie zrobie bo widac ...
ja juz gdzies pisalam ze u mojej malej sprawdzila sie oliwka salicylowa (tylko ciezko ja zmyc bo jest straszliwie tlusta) zmywam ja szamponem bialy jelen, ja jestem antysterydowa totalnie... czasami jak trzeba to stosuje protopic. generalnie wszelkie masci szampony masakrycznie drogie na recepte itp mamy przetestowane sa dobre na 2-3 razy a potem wraca wszystko... chode z moja do dr szlazaka ona ma stwierdzone azs i luszczyce... on zapisuje tez jakies naswietlnie itp tylko ze doroslym nie dzieciom ( wiem ze dzialaja) :)