Widok
ja mieszkam niedaleko Strzyzy i dosc czesto tam bywalysmy i mysle ze znow zaczniemy choc przyznam ze wole pojchac z corcia do Brzezna na plaze tak jak np jutro :) pogoda zapowiada sie znow piekna i ciesze sie ze wreszcie jest taka wlasnie pogoda , duzo slonca ktore mocno grzeje :)
ps. misia moze sie kiedys gdzies spotkamy doczytalam sie ze nie masz zadnej rodziny , zapraszam serdecznie :)
ps. misia moze sie kiedys gdzies spotkamy doczytalam sie ze nie masz zadnej rodziny , zapraszam serdecznie :)
misia ja tez musze sobie radzic sama bo moj maz pracuje za granica wiec wszytskie problemy itd sa tylko na mojej glowie, nie raz bylo tak ze jezdzilam z mala po nocach na duzur i do apteki taxi , ze mala wymiotowala cala noc a ja nie nadazalam zmieniac poscieli....daj meila to napisze do ciebie :)
a wogole to wybiera sie ktos jutro na plaze bo my tak! :) jezdzimy do Brzezna
a wogole to wybiera sie ktos jutro na plaze bo my tak! :) jezdzimy do Brzezna
hej, jestem w 4 mcu ciazy, z uwagi ze miałam słaby poczatek ciazy ktory był powodem problemu z łożyskiem jestem cały czas na zwolnieniu, teraz dobrze sie czuje i wszystko sie unormowało ale nadal bede na zwolnieniu i chetnie poznałabym przyszłe mamy, chetnie umowiłabym sie na jakis spacer, pogaduchy, strasznie nudzi mi sie w domu i nie wiem co mam ze soba zrobić, nie mam w Gdansku zadnycj znajomych, kolezanek poniewaz krotku tu mieszkam, dlatego jesli ktos ma ochote pogadac i poznac mnie to zapraszam;-)))
Nie mieszkam we Wrzeszczu, ale bardzo bliziutko. Mówi ci coś dzielnica Strzyża (niektórzy sądzą, że to jeszcze Wrzeszcz)? Mieszkam niedaleko zajezdni tramwajowej ale to mała dzielnica i nie mogę tutaj znaleźć jakiejś młodej mamy. Poza tym mieszkam tutaj dopiero od 2 miesięcy. Pewnie gdyby to było lato to ludzie wychodzili by se swoimi pociechami na place zabaw i można by poznać kogoś ... a w taki mróz to wszyscy siedzą w domciu.
A ty gdzie we Wrzeszczu mieszkasz?
A ty gdzie we Wrzeszczu mieszkasz?
DROGIE MAMY Z WRZESZCZA - zapraszam na głosowanie w sprawie budżetu obywatelskiego Rady Dzielnicy Wrzeszcz Dolny. Do konkursu do realizacji zgłoszone są dwa projekty dotyczące placów zabaw dla naszych maluszków. Nie mamy porządnego placu zabaw - idźcie w czwartek i zagłosujcie na któryś z projektów to nasze maluchy pobrykaja w lepszych warunkach. Im więcej głosów tym więsza szansa na realizację któregoś z nich.
Zapraszam. Szczegóły na stronie: http://dolnywrzeszcz.blogspot.com/
Zapraszam. Szczegóły na stronie: http://dolnywrzeszcz.blogspot.com/