Widok

randki

Chcialabym kogoś poznac i myślałam o randkach internetowych, ale troche sie wstydze...nie chce zamieszczac zdjecia, zeby znajomi mnie nie widzieli , ale tak pierwsza pisac do facetow ktorzy mnie interesuja to tez troszke glupio...no i potem spotkanie...a jak mnie wykorzysta jeden z drugim...i jak po pierwszej randce juz sie ze mna nie umowia...o rany tak mi bedzie glupio... jak mam sie przelamac...;))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej jak masz na imię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
podaje swojego maila gdybys sie zdecydowala mad-rabbit@wp.pl
pozdrawiam
hej piekna czemu sie wstydzisz nie ma czego zawsze mozsezsz zrezygnbowac ze znajomosci. jestem zwariowany i chetny na spotkanie zapoznawcze a dalej sie zobaczy jezeli chciala bys poznac normalnego kolesia z uczuciami odezwij sie...buziaki :D
Sorry ;). No jak nie umiesz, to się naucz :P.
SAM ZIELONY SAM NIE UMIEM
piwo jest dowodem na to,że Bóg nas kocha i chce,żebyśmy byli szczęśliwi
Marty - a sama nie umiesz?
to rozjaśnij mi jeszcz któż to wynalazł był samo chód,poszę
Mądrala, mądrala, mądrala...! ;P

ps.1. znaczy się Zielony, heh

ps.2. ;)
Może i w Wąchocku, ale niezależnie niemiecki uczony radzieckiego pochodzenia Kornel von Toaletov w swej pracowni w Omsku wynalazł pachnącą wodę.
Czy chciał opracować nową formułę otrzymywania spirytusu, który nie powodowałby powstania charakterystycznego chuchu i aby zmylić służby drogowe, sprawdzające trzeźwość wozarzy i jednocześnie wodzić za nos ślubne małżonki roztaczałaby kwietne zapachy, czy próbował zmieścić w jednym stakańczyku wszystkie pierwiastki z tablicy Mendelejewa - nie wiadomo.
W każdym razie kiedy wyciągnięto von Toaletova ze zgliszczy jego pracowni, biedaczysko miał spalone włosy, wybite zęby i jąkał się strasznie. Trzymał jednak w dłoni flakon z cudowną wodą, którą nazwaną na cześć odkrywcy wodą Toaletova, oczywiście zawistni sąsiedzi przedrzeźniając uczonego mówili na tego pachniucha: woo-oda Koo-olnee-ela z Oo-omska. Jako że naród jest jednak więcej leniwy niż złośliwy z czasem zaczęto skracać, skracać, aż zostało "kolońska".
to gdzie? w wąchocku zielony?
Nie ma znaczenia, czy do brody przekonuje pastor, ksiądz, czy rabin jeśli potrzebujesz tej odrobiny futra żeby dodać sobie męskości, to ehm ehm zamilknę wymownie.

Spójrzmy na taką filmową postać Williama Wallacea, w którego wcielił się Mel Gibson. Chodził w kiecce, nosił długie włosy i nie miał brody a mimo wszystko zaryzykowałbym twierdzenie, że był dość męski.
Wcześniej pomysł upadł bo brakowało nam czwartego... Zatem świat może stać przed nami otworem (to chyba najbardziej nieprzyzwoite sformułowanie jakie znam:d)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Nie wiem ja wy ale ja osobiście z jakimś boysbandem bym śmiało poleciał.
Może to dlatego, ze mam predyspozycje. Prawdziwa, męska broda w której da się schować drugie śniadanie mi nie chce rosnąć, choćbym nie wiem jak się starał. Do tego mam kocie ruchy, po których Panie piszczą i słuch absolutny.
Jeśli jacyś Panowie, z "towarzyskiego" byli by w stanie poświecić swoje ego dla grubej kasy to dajcie znać.
To już było. Zresztą pomysł upadł. Nie będziemy sławami muzyki z wykrokiem:D
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Czyli jak macie założyć ten wasz boys band to musicie sobie wszyscy brody zapuścić, coby pasowało.

ps. jak wszyscy to wszyscy ;)
Koniecznie, wszyscy znani ludzie mieli brodę!
Nawet Curie-Skłodowska miała brodę!
No przynajmniej do momentu gdy nie odkryła depilacji radem;)
Ha, ha, ha, Zielony musi sobie wąsy zapuścić, bo jak to tak, że taki Szlachcic bez wąsów i brody? ;P

ps.1 ale żeście sobie temat znaleźli !

ps.2 wąsal, nie wąsal, brodacz, nie brodacz, Święty Mikołaj!

ps.3 a prezenty jakie masz?

:P
Chciałem tylko dodać, że mój wpis był z popołudnia, a kilka godzin później, w wiadomościach na tvp1 było właśnie o tym jak żołnierz (stacjonujący w Afganistanie) sądził się z woskiem o kwestie brody. Oni kazali mu zgolić, on odmówił, oni uznali że to "niewykonanie rozkazu" a on że ma prawo do brody. Doszli od sądu najwyższego, wygrał w każdej instancji.
Padło tam też takie zdanie że broda jest atrybutem męskości, a miejscowi poważniej traktują mężczyzn z brodą.

Na wikipedii masz tak:
"Brody są w licznych kulturach uznawane za atrybut dodający mężczyźnie powagi, np. w kulturze islamu. Są też noszone, zgodnie z nakazami tradycji, przez duchowieństwo Kościołów Prawosławnych i innych Kościołów Wschodnich. Noszenie brody jest też obowiązkowe wśród ortodoksyjnych rabinów żydowskich, imamów, duchownych islamskich oraz kapucynów."

Wspomniałem też o wąsach, które są w pewnym sensie naszym narodowym atrybutem. Szlacheckim. Każdy zna określenie "Wąsal". Synonim walecznego szlachcica, patrioty.

Fan klubu mam nadzieję nie mieć, zarost istotnie jest indywidualną sprawą każdego mężczyzny, zarost na każdej części ciała. Tak samo to czy się maluje i czy nosi sukienkę.
Ale zarost świadczy o męskości, jest on dowodem dojrzewania, stawania się mężczyzny, wyzbywanie się go jest tym pierwszym krokiem na wyzbywaniu się swojej męskości...
Jedni golą sobie potem klatę i idą w tym kierunku, a inni czują że wraz z zarostem czegoś im brak i szukają zastępstwa, stąd te perfumy co łączą w sobie zapach stajni, ta whisky i cygara, lub te spocone podkoszulki. A zarost, to ZAROST.
"Facet powinien mieć wąsy i brodę, lub chociaż jedno z tych."

Anty albo wpadasz w tę samą pułapkę, tylko z drugiej strony, albo prowokujesz w taki sposób, że nawet Twój fanklub tego nie łyknie.

Zarost lub jego brak jest indywidualną sprawą każdego mężczyzny. Jeśli ulegnie modzie i da się laserowo wydepilować, będzie wklepywał krem z koenzymem Q10 czy będzie nosił brodę do pasa dlatego, że "tak trzeba" będzie dandysem.

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (37 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

forum zablonkowe na trojmiasto pl (6 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

"SWITEZIANKA" in English :) (14 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

do góry