Widok

manicure japoński

slyszałam że działa na słabe paznokcie gdzie to można zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
manicure japoński ? nigdy o takim nie słyszałam
ja słyszałam ale nie wiem gdzie robia?
? ????
http://allegro.pl/item677156875_japonski_manicure_firmy_p_shine.html
Rewelacja. Polecam. Faktycznie wzmacnia i utwardza własne paznokcie. Wygladaja po tym przepieknnie!!!!
Ja robiłam w Redzie. W inter. mozna znaleźć jako SpaReda ale dokładnego adresu www nie pamiętam
u mnie w salonie :) www.looksusgdansk.pl
sama mozesz robic sobie pazury jak kupisz to ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=846835707
można też zrobić w http://www.nail-express.pl/ w CH Madison w Gdańsku. ja płaciłam za ten zabieg pół ceny bo miałam kupon rabatowy z Groupon.pl.
czy warto - to się okaże, chociaż Panie mówiły że to ze 2-3 razy co 2-3tygodnie trzeba by robić by silny efekt zobaczyć. Moje paznokcie po akrylu są bardzo zniszczone (miałam resztki spiłowywane).
W sumie w tym salonie spiłowywano mi resztki akrylu, nie wiem czy nie za bardzo bo aż mi płytkę różową na końcówce paznokcie widać:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja robię manicure japoński, salon na Żabiance " Twoja chwila"
www.gabinettwojachwila.pl
GALERIA: www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

image
w sensual beauty spa i w aurum (oba gdansk, w drugim taniej)
Właśnie szukam info na temat tego salonu i jakości usług... Pierwszy minus widzę sądząc po Twoim wpisie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chodziło mi o wpis vVcky, sorry:)
nie polecam manicure japońskiego wykonywanego w Madisonie w nail express. Po pierwsze panie uzywają zużytych pilniczkow a po drugie efektu brak. Pani opilowuje paznokcie i odsuwa skorki. A potem wciera odrobine rozowej pasty w paznokcie, zeby potem wetrzec w to bialy puder (na opakowaniu jest napisane ze to puder do twarzy!), po zabiegach plytka paznokcia jest matowa. Nastepnie smaruje kazdy paznokiec odrobina jakiegos rozowego olejku. Wtedy przez chwile sie blyszcza ale po umyciu rak paznokcie wygladaja jak przed zabiegiem. Nie wiem jak wyglada to w innych gabinetach ale placenie za to 45 zł to strata pieniedzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
to prawda, działa!!! można go zrobić w gdyni w salonie Ol Nails na ulicy E.Orzeszkowej 2n(Wzgórze Św. Maksymiliana) polecam
Moja bardzo dobra Koleżanka robi manicure japoński polecam

http://anoosia-pazurki.blog.onet.pl/
pazurki też polecam.Jest bardzo solidną stylistką
w salonie wySPA na Przymorzu, 517-086-187

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jednym słowem niezadowolona zostałas oszukana. Po japonskim manicure paznokcie powinny mocno sie lsnic jak po lakierze bezbarwnym i byc wyraznie wzmocnione, jakby grubsze...
Szkoda, ze nowe miejsce jakim jest NailExpress juz na starcie robi sobie czarny PR
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście ,że mozna uzywać pilnik zużyty..a raczej uzywany..i tak robi większośc salonów niestety dezynfekują pilniki i uzywają powtórnie..albo nie dezyfenkują...

U mnie klientka ma swój własny pilnik nowy który zabiera po usłudzie do domu.Pilniko to nie takie duże koszta coby na nich oszczędzać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten maniciure na prawdę działa tylko żeby było widać efekt to tak jak we wszystkim trzeba systematyczności niestety jeszcze nikt nie wymyślił takiego kosmetyku co działał by cuda za pierwszym razem.Co do zdejmowania akrylu to o ile się nie mylę to panie moczą go w acetonie a nie piłują wiem bo sama miałam w ten sposób usuwane tam paznokcie.A czerwona końcówka to za pewne pozostałości po poprzedniej Pani która robiła Ci paznokcie

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (92 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

Opakowania kosmetyczne (15 odpowiedzi)

Zajmuję się wytwarzaniem naturalnych kosmetyków, ale także mocno jestem w temacie aromaterapii i...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (53 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

do góry