najgorsze co mnie w zyciu spotkalo to ta szkola a jeszcze rok musze w tej tragedii przezyc.
do lazienki na lekcji pozwoli ci wyjsc nie wiem moze z 2-3 nauczycieli.
po prawie kazdym obiedzie zwymiotujesz a pielęgniarki nigdy nie ma natomiast zamiast niej jest kochana pani stomatolog (ktora jest tak samo nie potrzebna jak zastepstawa na 1 czy ostatnich lekcjach zamiast po prostu zwolnic)
mozesz dostac uwage nawet za samo posiadanie telefonu w kieszeni co jest w ogole szczytem zenady ze nie uzywasz nawet ale uwage masz xd a 5 uwag za telefon to ocena w dol ze sprawowania na koniec polrocza albo roku wiec jezeli zapomne zamknac domu to nawet nie moge poinformowac mojej mamy bo ktoras nauczycielka to wylapie (najśmieszniejsze jest to ze tym "inteligentkom" wydaje sie ze zawsze przylapia na korzystaniu z telefonu xdd) i odrazu uwaga ZA NIC a jezeli na przerwie zauwazy cie z telefonem nauczycielka ktora cie nie uczy to na lekcji przyjdzie z twoja wychowawczynia i zadowolona z siebie zalatwi ci uwage.
jak dziewczynie widac 1cm brzucha albo bioder to zakompleksione stare babska beda gadac ze wygladaja jak z burdelu (doslownie) ale jak chlopakowi widac cale gacie to jest dobrze xd