Widok

antykoncepcja

Dziewczyny wiecie może po jakich tabletkach antykoncepcyjnych sie chudnie a nie tyje.Wiem ze to indywidualna sprawa ale chciałabym znac wasze opinie.z gory dziekuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Po środkach anty sie nie tyje samoczynnie niektóre zwiększają apetyt:) O takich które by hamowały apetyt nie słyszałam, jeśli sa takie po których się chudnie samoczynnie chętnie poznam nazwę:))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja przez wiele lat używałam Novynette i nie tyłam, ale też nie chudłam.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie truj się tabletkami. Załóż sobie wkładkę miedzianą i problem z bani. Żona używa już prawie 8 lat z przerwą i jest OK. Ja też jestem zadowolony. Naturalny sposób praktykowany od wieków i bardzo skuteczny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie jestem zwolenniczką tabletek ani wkładek. Ewentualnie prezerwatywy. Ale najlepiej bez:)Żadko się zabezpieczamy po prostu on uwalnia nasienie na pościel:)przez 2 lata takiej praktyki nie zaszłam w ciążę. No więc dla chcącego nic trudnego. Jedyną wadą jest częste pranie pościeli...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
buahahaha, dobre, się uśmiałam...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co to za frajda "somewhere out". eee. marne to wasze figo-fago. trzeba sie zabezpieczyc i nie myslec jak skonczyc, bo to przyjemnosc odbiera!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
usmialam sie po pachy, z kąd sie biora takie przypadki co robia i pisza takie rzeczy. Jak mozna spac pozniej w takiej poscieli?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (19 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Powiększanie piersi tabletkami Perfect Bust (7 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam sprawić sobie tabletki Perfect bust. Aktualnie jestem po 3 tygodniach...

do góry