Widok
apeluje do was...
przyszli kierowcy, żebyście nie wybierali tej szkoły nauki jazdy OKE'Y, ORION.Dziadek prowadzący zajęcia to rocznik wojenny i nie mam nic do jego wieku tylko do jego zachowania. Głupio-mądry, ze swoimi zasadami. Wypraszał chłopaków z zajęc jak nie notowali. Teksty w stylu "jak przyszedeś podrywać tu dziewczyny, to wyjdz mi z zajęć" Jeden stary komp. w sali z którego można było korzystać, ale tylko pół godziny przed wykładami, kiedy on przychodził(na 8-9)ns kursie.Płyt i książek nie pomagał załatwiać, a na innych kursach pomagają. A ten gość od kategorii A to wiecznie nie ma czasu, nie jest na placu z kursantem nawet przez chwile, ciągle jeździ i coś załatwia, krzyczy na mnie w stylu " panie, panie, gdzie pan jedziesz..." "panie, panie, co pan robisz...." i z***anany jest ton jak to mówi, bo ktoś może powiedzieć, że koryguje błedy. Ale ta jego morda jak sie wydrze to aż chce sie postawić sprzęt na chodniku i iść do chaty. Teraz dowiedziałem sie, że go nie ma cały tydzień, a egzamina mam za dwa tygodnie na 10-tą, a on nie pracuje w piątki, soboty, no i niedziele. Zajefajnie. A teraz nie odbiera telefonu. Poważnie mówie i dla mnie brzmi to jak czarny humor
Moja ocena
OKEY
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 2
wyposażenie: 1
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.0
* maksymalna ocena 6