Widok
apteka gemini-odbior
zalezy mi na opinii osob ktore robia zakupy przez net w tej aptece i odbieraja osobiscie, jakie macie doswiadczenia z tą apteką? obiło mi się o uszy , że sa problemy z odbiorem,tj. długie oczekiwanie na realizację zamówienia(nawet kilka tyg)...czy w samej aptece sa dlugie kolejki przy odbiorze, która na terenie Gdanska działa najsprawniej
nie ukrywam ,ze niskie ceny zachęcają
nie ukrywam ,ze niskie ceny zachęcają
Czesto zamawiam w Gemini, bo ceny mają bardzo konkurencyjne. Najszybciej zamówienie jest realizowane, gdy wybierzesz odbiór w ich siedzibie na ul. Trzy Lipy. Najczęściej odbiór jest na drugi dzień, góra 2 dni (zależy do której godz. złożysz zamówienie). Osobne okienko do odbioru zamówień internetowych. Kiedyś wybrałam odbiór na Przymorzu i czekałam 3-4 dni.
Ja bardzo często robię zakupy w internetowej gemini i zawsze jestem bardzo zadowolona. Mają bardzo dobre ceny a odbiór jest zazwyczaj na drugi dzień- o ile w dniu zamówienia zrobi się płatność przelewem i chce się odebrać na Morenie ul. Trzy Lipy 3. Odbiór w pozostałych aptekach w Gdańsku jest możliwy jeśli kwota za zamówione towary wynosi powyżej 150zł. Odbierałam tak dwa razy na Obrońców Wybrzeża i czekałam ok. dwóch dni.
Zawsze informują mailem i smsem, że zamówienie czeka na odbiór.
Polecam aptekę, mają duży wybór, mam w domu niemowlę i większość potrzebnych rzeczy właśnie tam zamawiam.
Mam nadzieję, że pomogłam:)
Zawsze informują mailem i smsem, że zamówienie czeka na odbiór.
Polecam aptekę, mają duży wybór, mam w domu niemowlę i większość potrzebnych rzeczy właśnie tam zamawiam.
Mam nadzieję, że pomogłam:)
Ja nie miałam jak dotąd problemów z zamówieniami i odbiorem. Robie zakupy przez internet dwa razy w m-cu a mąż odbiera w aptece przy ul. Trzy Lipy. Po zamówieniu czekam max 2 dni na odbiór no i ceny są dużo niższe. Zawsze przychodzi mi sms ze zamowienie czeka na odbior. Dla przykładu maść bepanthen ochronna duże opakowanie w rossmanie 40 zeta a w Gemini 25
Polecam zakupy w tej aptece
Polecam zakupy w tej aptece
też jestem mega zadowolona z zakupów w tej aptece, puszka mleka kosztuje 10 zł mniej niż np w Rossmannie! ogromna oszczędność. Leki też są dużo tańsze (np witaminy ciążowe były tańsze o 13 zł od kupionych w innej aptece).
Na odbiór w Pruszczu zawsze się dość długo czekało, więc teraz odbieram w tej aptece przy Trzech Lipach, odbiór jest zazwyczaj na drugi dzień, osobne okienko sprawia, że nie ma jakichś straszliwych kolejek. Polecam w 100%
Na odbiór w Pruszczu zawsze się dość długo czekało, więc teraz odbieram w tej aptece przy Trzech Lipach, odbiór jest zazwyczaj na drugi dzień, osobne okienko sprawia, że nie ma jakichś straszliwych kolejek. Polecam w 100%
ja zawsze kupuję sól fizjologiczną 100szt.(w aptece osiedlowej dużo drożej na sztuki), syropy, które się w domu kończą typu paracetamol, ibufen, mucosolvan, sambucol itp. ostatnio odkryłam, że mają tańsze rękawiczki jednorazowe, których używam np. do sprzątania. wiem, że dobra cena na tran i kosmetyki, chociaż ja nie kupuję.
zawsze powiadamiają mailem i smsem o odbiorze. fajnie, że nie trzeba czekać w kolejce (ul. Trzy Lipy 3), bo mają oddzielne okienko.
zawsze powiadamiają mailem i smsem o odbiorze. fajnie, że nie trzeba czekać w kolejce (ul. Trzy Lipy 3), bo mają oddzielne okienko.
http://www.aptekagemini.pl/search?st_search%5Bsearch%5D=kallos&st_search%5Band_search%5D=1&st_search%5Bdetail%5D=
ja zawsze zamawiam kosmetyki do włosów firmy kallos fajne ceny i duże opakowania, przy okazji tez tak jak pani powyżej syropy itp. co przeważnie przy dzieciach chce mieć w domu
ja zawsze zamawiam kosmetyki do włosów firmy kallos fajne ceny i duże opakowania, przy okazji tez tak jak pani powyżej syropy itp. co przeważnie przy dzieciach chce mieć w domu