Widok

architekt wnętrz

Witam,
Czy ktoś z Was korzystał z usług architekta wnętrz? Jesteście zadowoleni z ich usług? Jak kształtują się ceny? Możecie kogoś polecić?
Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge polecic kolezanke, która projektuje pomysłowe wnetrza i jest czynnym architektem, kontakt na prv.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Ja wlasnie korzystam z poleconej pani projektant wnętrz i jestem niezadowolona. Po pierwsze lepiej wziąć architekta z takim wykształceniem a nie artystę bo slaba jest w rysunkach i pomiarach. Po drugie trzeba przede wszystkim uważać na polecane przez nich sklepy(,mają od nich procenciki od sprzedaży) i zleceniodawca placi więcej, Po trzecie trafilismy na leniwa babę, ktora nawet nie kwapila się do zrobienia rzeczy ujetych w umowie za ktore ma dostac kupe kasy np. nadzoru ekipy budowlanej nie będzie robila bo nie chce wprowadzać złej aftmosfery, wyceny tez nie bardzo bo nie lubi robic tabelek, rysunkow i wizualizacji nie zrobi ma wszystko w glowie! Masakra! Trzeba uważać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy moglybyscie podać ich namiary na mejla kajtek621@wp.pl? Pierwszej w celu złożenia oferty, a na drugą panią wolałabym się nie natknąć przez przypadek :) kupa kasy? na jaką mniej więcej kwotę powinnam się nastawić?
A ja trafiłam na panią architekt po studiach,która też brała procenciki od sprzedaży,nadzoru niet i jeszcze fatalne błędy w pomiarach także chyba nie ma reguły ale jak się robi większą powierzchnię to lepiej brać osobę z wykształceniem kierunkowym.
Może ktoś jeszcze ma doświadczenia w tym zakresie?

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Transport, przeprowadzki (38 odpowiedzi)

https://ogloszenia.trojmiasto.pl/transport-przeprowadzki/transport-przeprowadzki-ogl62931286.html

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

do góry