Widok
Poleciłam Tobie Panią Justynę .
Zajęcia odbywają się w szkole ekologicznej Rumia Janowo ul. Kujawska
obok supermarketu Sieci 34, biblioteki publicznej i poczty.
Zajęcia we wtorek i czwartek o godz.18 na sali gimnastycznej.
Tłoku nie ma.
Tyle co pamiętam to cena nie jest wygórowana , chyba 50 zł. za mc.
Polecam
Zajęcia odbywają się w szkole ekologicznej Rumia Janowo ul. Kujawska
obok supermarketu Sieci 34, biblioteki publicznej i poczty.
Zajęcia we wtorek i czwartek o godz.18 na sali gimnastycznej.
Tłoku nie ma.
Tyle co pamiętam to cena nie jest wygórowana , chyba 50 zł. za mc.
Polecam
Hej. Nie chodzę, może zacznę od marca.
Prowadzę syna do tej szkoły. Panią Justynę znam od 2 lat.
To młoda , bardzo ambitna dziewczyna.
Na zajęcia uczęszczają moje koleżanki i są bardzo zadowolone.
Nie potrafię podać Tobie nazwy metody ćwiczeń , ale nie jest to taki "suchy" aerobik. Kiedyś chodziłam na zajęcia do MOsiru. Ale to nie było dla mnie. Pani instruktorka zapatrzona w siebie, nie zwracała uwagi jak ty ćwiczysz. Po za tym nie jestem osobą wygimnastkowaną i nie wszystkie ćwiczenia mi odpowiadały.
Przed zimą chodziłam na zajęcia aerobiku wodnego na naszą pływalnię w Rumi.( Też polecam ) Zajęcia odbywają się także we wtorki i czwartki. To też mi trochę kolidowało ,żeby chodzić na zajęcia do pani Justyny.
Jak chcesz to spiszę nr telefonu pani Justyny i Tobie podam.
Pozdrawiam
Prowadzę syna do tej szkoły. Panią Justynę znam od 2 lat.
To młoda , bardzo ambitna dziewczyna.
Na zajęcia uczęszczają moje koleżanki i są bardzo zadowolone.
Nie potrafię podać Tobie nazwy metody ćwiczeń , ale nie jest to taki "suchy" aerobik. Kiedyś chodziłam na zajęcia do MOsiru. Ale to nie było dla mnie. Pani instruktorka zapatrzona w siebie, nie zwracała uwagi jak ty ćwiczysz. Po za tym nie jestem osobą wygimnastkowaną i nie wszystkie ćwiczenia mi odpowiadały.
Przed zimą chodziłam na zajęcia aerobiku wodnego na naszą pływalnię w Rumi.( Też polecam ) Zajęcia odbywają się także we wtorki i czwartki. To też mi trochę kolidowało ,żeby chodzić na zajęcia do pani Justyny.
Jak chcesz to spiszę nr telefonu pani Justyny i Tobie podam.
Pozdrawiam
Nie wiem czy jestem super laska i nie wiem czy przy mnie bedziesz sie czula gorzej ale jesli nie zaryzykujesz to sie nie przekonasz :-) W piatek bylam na aerobiku w domu kultury janowo. Byl niezly wycisk, do dzis czuje zakwasy. Maja obecnie przerwe na ferie a aerobik wznowia w marcu. Moze pojdziemy razem?
No ja mam doswiadczenia z dwoch miejsc. Jedno to szkola podstawowa w janowie przy stoczniowcow - fajnie i milo ale jak dla mnie za bardzo lajtowo - nie czulam ze wogole cwicze. Drugie miejsce to Dom Kultury w Janowie - bylam raz, potem byly ferie, po tym jednym razie zakwasy mialam takie ze hej, koszt jedynie 5 zeta, dzis ide znow. Byloby milo gdybym miala sie do kogo tam odezwac - moze ktos chce sie przylaczyc? :-)
Czesc. Bylam wczoraj. Ledwo szlam do domu taki wycisk dala po feriach. Teraz jak siedze w pracy to czuje tylko miesnie brzucha :-)
Wczoraj bylo chyba z 7 osob ze mna wlacznie a miejsca jest duuuzo wiec mozna machac nogami na lewo i prawo :-) Trzeba miec swoja mate/karimate/kocyk itp. Zajecia sa we wt i pt na 18.15. Ten piatek nieco niewygodny bo chcialoby sie miec juz weekendowa labe ale trudno. Ja w piatek ide. Koszt 5 zeta. Mam turkusowa/niebieska mate, szaro/rozowy dresik. Jak przyjdziesz to mnie zaczep :-) Bedzie milo.
Wczoraj bylo chyba z 7 osob ze mna wlacznie a miejsca jest duuuzo wiec mozna machac nogami na lewo i prawo :-) Trzeba miec swoja mate/karimate/kocyk itp. Zajecia sa we wt i pt na 18.15. Ten piatek nieco niewygodny bo chcialoby sie miec juz weekendowa labe ale trudno. Ja w piatek ide. Koszt 5 zeta. Mam turkusowa/niebieska mate, szaro/rozowy dresik. Jak przyjdziesz to mnie zaczep :-) Bedzie milo.
Dziewczyny jak tam po wakacjach - czy ktoś wie coś na temat jakiegoś aerobiku w Janowie? Ja chciałam zacząć uczęszczać do Domu Kultury ale okazało się że w tym roku nie ruszają :( Czy jest aerobik w Szkole Ekologicznej? Jeśli tak to podajcie namiary w jakie dni i godziny... I cena też ciekawe jaka :-)
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!