Widok

argo card

Firma czy rodzinny folwark?
Zus pip i bhp dawno by zamknęły tę firme gdyby nie ciągłe malowanie trawy na zielono. Kierownicy i dyrektorzy maja taki strach w oczach przed utrata pracy ze tańczą jak im prezio zagra. Mozę kiedyś było fajnie dziś to tylko wyzysk układy układziki naginanie przepisów po dwie listy z czasem pracy i pisał by tu długo. A za robki na pytanie o podwyżke słyszysz odpowiedz - ciesz sie ze masz prace i wypłate. Niby zasłona kryzysem ale nowe auta dla działu handlowego sa. Tyle ze nikt z nich nie jezdzi do klienta. Nowe Autka zarzadu za setki tysiecy tez sa. Wiec kryzys wali jak cholera ale po kieszeni pracownika. A zleceniowi to zło konieczne w oczach kadry i ksiegowosci bez praw bez szacunku. A to oni zbudowali wasza pieprzona firemke. Karmieni bajkami o umowach o prace i super wynagrodzeniu latami zapieprzali na wasze luksusowe auta i wille w budowie.
Kiedy w Polsce dobiorą się do d*py takim rodzinnym firemką
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 3
To prawda. Na parterze jest całkiem inna atmosfera niż na piętrze. Miałam przyjemność pracować u pani Beaty i zwolniłam się po kilku miesiącach. Tak wrednej osobowości nie było mi dane spotkać w życiu, zresztą z tego co słyszałam nie ja jedna zwolniłam się z jej powodu. Szkoda, że nikt tego nie widzi, bo praca i ludzie jak najbardziej na plus.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
I to prawda!!!pracowałam też u p.Beaty przez kilka miesięcy!!! zimna i niemiła dziewczyna,taka młoda a już z tego co wiem nikt tam jej nie lubi,bo jest wredna,zimna i jeszcze dużo musi się uczyć jak postępować z pracownikami..Powinna przejść kurs porozumiewania się z otoczeniem.Może kiedyś dostanie kubeł wody i dziwimy się,ze tego z firmy nikt jeszcze nie zauważył!!!!
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani beata ha ha ha zdegradowac ja powinni ona nie nadaje sie na to stanowisko
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak Beata zamyka drzwi to jej kolezanki przy stoliku odrazu ja obgaduja, a jak mowi dowidzenia to cala forma sie cieszy
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłam w zeszłym tygodniu na nocnej zmianie w Argo Card. Praca sama w sobie nie taka zła, ale towarzystwo... Nie mówię oczywiście o wszystkich, ale pracują tam dziewczyny, które po prostu zachowują się jak wieśniary, obrzucają innych błotem, wyśmiewają wygląd czy pomyłki. Nie ma sensu nic mówić kierowniczce sali, bo sama się do tych dziewczyn w tym przyłącza. Mówię o dziewczynach, które siedzą na przeciw kierowniczki sali, (chyba) Agacie, Dżoanie (ta to akurat stara wredna baba) i tapeciarze, która sama do najpiękniejszych nie należy, a okropnie wyśmiewa wygląd innych. Jedna dziewczyna się przez nie popłakała. Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie :/
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czyli:
opinia o Firmie + ?
opinia o tapeciarach i wrednych babach - ?
Czy dobrze zrozumiałem ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
No cóż, do 'ambitnych' ta praca nie należy, więc nie należy się po niej wiele spodziewać (zwłaszcza po pracownikach i ich stosunku do pracy...). Może spróbuj w innej branży związanej z handlem ??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A mi podzekowali po 3tygodniach.Czemu? NIe wiem.Ani razu nikt nie powiedzial mi ze mam cos zle,ze mam cos poprawic,kary 30zl tez nie dostalam.Poprostu odrazu mi podziekowali.Pytalam kolezanek to podobno mialam krzywo naklejki zrobione.Moze i im sie cos nie podobalo.Ok.Ale odrazu mi podziekowac...inni mieli upomnienia ,kary....ja nigdy.Poprostu sa dziewczyny co moze Cie nie polubia i wylatujesz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja zaczynam jutro wieczorem tam pracę, od 22:00 - 6:00. Mam pytanie - czy na dziale konfekcji jest klima ??? Bo po prostu nie lubię klimy , bo od razu jestem chora od niej. Może głupie pytanie dla niektórych, ale dla mnie ważne. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz co chwile są ogłoszenia do tej drukarni. Juz kilka razy wysyłałam CV i bez odzewu, a ogłoszenia wrzucane są codziennie. Możecie zdradzić ile płacą w tej firmie?
jest klima
Jest klima. Trzeba uważać, żeby nie zająć miejsca centralnie pod tym wentylatorem bo całą noc wieje po plecach. Ja tak zrobiłam, niestety nie mogłam zmienić miejsca ponieważ wszędzie było zajęte.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
śmiesznie mało, od 6 do 8 zł, zależy czy wyrobisz normę, a normy są bardzo wysokie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zabawny ten wpis, znam te osoby i nie powiedziałabym, że takie jest ich zachowanie. A zresztą idziesz tam pracować, a ludzie gadać sobie mogą, stąd też czym się tu przejmować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo , bardzo zimno na hali - brygadzistka otwiera 8 ogromnych okien na oścież, siedzi się w mega wirze i przeciągu, nie polecam, trzeba bardzo szybko robić/pracować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem bardzo niezadowolona w pracy w tej firmie. Jednego dnia pracowałam normalnie, a drugiego przyszłam i jakaś baba w ciemnych włosach kazała mi pójść, bo podobno zredukowali liczbę pracowników, a na hali było pełno nowych twarzy. Nikt z agencji mnie nie poinformował, że zostałam zwolniona :( Kiedy spytałam dlaczego i czy będę mogła może przyjść w przyszłym tygodniu, to ta baba strasznie chamsko mi odpowiedziała.
To była moja pierwsza taka praca. U pani Marty było super, chciało się robić mimo, że nigdy nikogo nie poganiała i zawsze sala wyrobiła normę. Zawsze dyskretnie zwracała uwagę jeśli było coś nie tak, ale z uśmiechem na ustach. Poza tym jest bardzo miłą i zwariowaną osobą, jak się ją widzi, aż się humor poprawia.
Później zmienili nam kierowniczkę na panią Iwonkę - ta już nie jest taka fajna. Ciągle krzyczy, wyczytuje głośno, żeby zwrócić uwagę, popędza, a ciężko jest robić dobrze i szybko jeśli ktoś nad tobą stoi z batem. Jestem pewna, że to dzięki mniej mnie zwolnili, bo za wolno robiłam. Coż, starałam się robić po prostu dobrze, żeby nikt mnie nie ochrzanił za błędy. Jak widać w tej firmie liczy się tylko norma.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czesc,
czytam wasze wpisy i mialam jutro podpisac umowe ale poszperalam w necie i widze ze nie warto isc, w agencji zaproponowali mi 9.35 brutto czyli uczen- 7.35 a nie uczen 5.55zl.. te 5zl to poprostu brak slow.. Pani bardzo miło, praca nie marzen ale myslalam, ze bedzie ok...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skad Ci sie wziely te obliczenia? stawka 9.35 - uczen : 7.89, bez statusu osoby uczacej sie. : 6.89. Moze i nie ma szalu, ale praca nie jest meczaca, atmosfera jest na wielki + , wiec nawet i za takie pieniadze warto. ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Drukarnia ktora nie ma prawa byc gdzie jest. Sufity za nisko i td.
Pip np nadgodziny rozliczane jako premie i td td
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hm moi mili...dlugo pracowalam w argo...najpierw przez gp people....potem argo przejelo mnie bezposrednio bo w miare sprawnie mi szlo....uwielbialam tam pracowac...pieniazki sie zgadzaly zawsze ,klimat fajny....chetnie bym tam wrocila...ale ogolnie teraz firma ma jakis kryzys i malo dni pracy jest,,,,ale oceniam super:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry