Widok

marynarz pozna kobietke

szukam kobiety do stałego związku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Chętnie poznam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Udało się?
Jak to wygasa ?absolutnie nie wygasa ..tylko moze wśród młodych zwrot"romantyzm"trąci myszką?
Jestem całym sercem za Wami!
Pozdrawiam również Was na morzu i Nas na lądzie lub z lądu ;)
Witam
Witam i co znalazłeś już tą jedyną.Jak nie to może będę to ja .
witam...a może coś więcej o sobie...ile masz lat...gdzie mieszkasz bo nie doczytałam. ...ja 50lat.Gdynia. .
MArynaszz, Wami warto, ale jak ktoś jest zainteresowany pieniędzmi to nie ;-)
>Z przyjemnością poznam ubogiego, niezarozumiałego i pełnego pasji marynarza:)

To Ty szukasz pozoranta:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Z przyjemnością poznam ubogiego, niezarozumiałego i pełnego pasji marynarza:)
to prawda, zarabiamy grosze nie warto się nami interesować !
Na szczęście nie wszystkie:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Jeśli tylko widzi wady, to z czasem zaczną przeszkadzać;)
Albo on sobie znajdzie nowszy model, nim do tego dojdzie.

Ogólnie pieniądze są elementem istotnym tylko przy szukaniu partnera do związku. W przypadku szukania miłości jest to zwykle element wprowadzający negatywne uczucia - i to niezależnie, czy któraś ze stron zarabia dużo czy mało. Dlatego najlepiej wcale się tym nie interesować.

I trzymać się z dala od tych, którym zawsze mało. Tym bardziej od tych, którym wydają więcej niż zarabiają. Takie osoby są jak alkoholicy czy narkomani - same z nimi problemy.

>Ja zarabiam na siebie sama, bo lubię :-)

A wady też masz?:p
Kobiety mają to do siebie, że po jakimś czasie się rozmnażają :-D i uprzedzę twoją radość tłumacząc, że chodzi o dzieci, a nie o kolejne żony :-D
>8tys zł. Na rodzinę czteroosobową

No tak, ale większości mężczyzn wystarcza jedna kobieta:d
Ja zarabiam na siebie sama, bo lubię :-) zrezygnowałam z dużych pieniędzy, bo ich właściciel nie zapewniał mi tego, czego oczekuję od 'mojego' mężczyzny, a miał kilka wad - ale znalazł się ktoś, komu wady nie przeszkadzatą, a wystarcza dostęp do konta :-)
2tys to trochę ponad 8tys zł. Na rodzinę czteroosobową szału nie ma. A jeszcze jak rozpuszczone są dzieciaki ;-)
To pewnie punkt styczny strzech wykresów: tego co kobieta oferuje, ilości kasy i konkurencji, z jaką chce się mierzyć. Te, które mierzą to tylko poziomem życia jakie chcą prowadzić, zwykle same muszą na siebie zarobić;)
Ale jak ktoś szuka faceta z kasą, to chyba nie po to żeby było średnio? :-)
To zależy jakie potrzeby życia mają ich kobiety:d

Dla mnie, zarobki zaczynające się od 2 tyś euro miesięcznie (za realnie przepracowany czas) to więcej niż na średnie potrzeby życiowe;)

Inne tematy z forum Poznajmy się

Samotność (4 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry