Widok

marynarz pozna panią

Dobry wieczór,

Od kilku lat pracuję jako marynarz. Od jakiegoś czasu męczy mnie pragnienie poznania wartościowej i sympatycznej kobiety.
Najlepiej w przedziale wiekowym 20 - 36, sylwetka normalna.
Mam 175cm wzrostu, jestem zadbany i kulturalny.

Jeśli potrzeba więcej informacji, proszę pytać.
Pozdrawiam ; )
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 23
Pan znalazł Panią więc temat padł :))))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahaaha, nie nie znalazlem zadnej pani, chociaz kilka do mnie napisalo :)

nie chce mi sie odpowiadac na pytania osob, ktore na sile tworza wokol mojej osoby filozofie albo udaja psychologow ...

Jak chce ktos mnie poznac, to prosze bardzo, jak nie to nie piszcie mi dzesiatek maili, z ktorych i tak nic nie wynika... Doopki z fateli i na spacer, a nie wielogodzinne gadanie w sieci, tego szukam inaczej bym nie zakladam tematu ;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ale masz problem.
Wykaż inicjatywę "po męsku" i zaproś którąś z tych, co napisały, na kawę do kawiarni.

Jesli żadna się nie zgodzi, to nie pozostaje Ci nic innego, jak samemu wyjść do ludzi i poznać kogoś w realu, choćby i na ulicy czy gdziekolwiek indziej...
Wbrew pozorom to wcale nie jest takie trudne, wystarczy być uważnym i otwartym na drugą osobę.
Zawsze najfajniejsze osoby poznaje się przypadkiem, niejako mimo woli kiedy człowiek najmniej się spodziewa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kiedy idziemy na spacer nad morze? Preferuje aktywny tryb zycia a nie siedzienie fotelu czy kawiarni nad jedną zimnąkawą pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kinga, mam wrażenie, że ciągle nie rozumiesz położenia osoby, która z powodu pracy żadko bywa w domu, w dodatku pracy w zamkniętej grupie ludzi, gdzie bardzo żadko pojawia się nowa osoba.
Twoje porady są jak najbardziej nietrafne....

Owszem zadażyło się, że przypadkiem natknąłem się na interesującą osobę, ta nawet odwzajemniła się uśmiechem, ale w pracy są to sekundy, minuty... Za flirtowanie w pracy nikt nie płaci, a dostać naganę jest bardzo łatwo. Nie mówiąc już, że takie przypadkowe sytuacje, zdażyły mi się ledwie 3 w życiu. Takie zauroczenie od pierwszego wejrzenia.

@Do koleżanki powyżej
Na kawę, czy spacer mogę się umówić dopiero po powrocie do kraju :( Takie życie... i co? Poczekasz ze dwa miesiące?
Ilona, jeśli masz gg to podaj proszę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po raz kolejny pokazujesz, swój arogancki charakter i zamiłowanie do perwersji seksualnej... Zboczeniec z ciebie taki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak nie ma Ciebie w Polsce to po co się żalisz, że tylko maile do Ciebie piszą, a nie chce się im ruszyć z foteli i pójść z Tobą na spacer?
Mają wyczarterować łódź i do Ciebie popłynąć?

Kurczę, chyba nie spędzasz 365 dni w roku na morzu, wracasz za dwa miesiące, na ile? Zapewne kilka miesięcy będziesz na lądzie, wtedy poszukaj. A wśród znajomych, rodziny nikt nie zna jakiejś wartościowej kobiety z którą można sobie ułożyć życie?

A co do trzymania w ryzach załogi to całkiem zrozumiałe, w przypadku mieszanej załogi tylko tego by jeszcze brakowało by wszyscy zaczeli ze sobą flirtować, statek by długo nie popływał.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
seeman Jak kobieta kocha i jest wierna to i poczeka wiecznosć gg46127175
@Kinga
Po co się żalę? Bo piszą, a nie chcą się spotkać. Po to się żalę... Zadają milion pytań, po czym kontakt się urywa. Czy tak ciężko tobie to zrozumieć? Kilka miesięcy ciegiem nie ma mnie właściwie nigdy na lądzie, góra miesiąc. Gdy mówisz komuś, że wyjeżdżasz na kilka miesięcy tracisz zainteresowanie. Gdy kłamiesz i znikasz - bo musisz - to nazywają cię gnojkiem i cwaniakiem. Nie twórz proszę psychologicznego obrazu wokół mojej osoby, bo mnie nie znasz. Ja w wolnej chciwli chcę też trochę odpocząć, a nie zaczepiać od rana do wieczora ludzi na ulicy. Chciałbym też wyjść na miasto z wcześniej poznaną mi już (w necie ewentualnie) osobą, nastawioną na to, że będę tylko przez chwilę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
seeman sorry poprawiam sie GG prawidlowe 46127165
No to napisałem teraz do dwóch różnych osób :)
Wieczność jest wynikiem prostym algorytmu uczuć. Nie odwrotnie.
Nielogiczna konsekwencja.

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Seemen, wybacz, ale jak to zobaczyłam to mi się przypomniałeś :)
http://www.youtube.com/watch?v=2OpeprwfnoA
Durny teledysk - chociaż piosenka zarąbista ;)
@Kocio ......jakieś domysły czy teoria poparta doświadczeniem?
Zaraz zrobi nam się kącik muzyczny :(

Będę teraz miała mnóstwo minusów ale ,może seeman powinieneś
sobie znaleźć stałą partnerkę ,ale wcale nie na całe życie .
Sam na razie wykluczasz taką opcję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Taką do zabawy między rejsami.
No bo to przecież jasne, że mężczyzna w wieku lat 30 jest jeszcze za młody by zakładać rodzinę...

Jak do zabawy to po co szuka wartościowej, przecież nie od dziś wiadomo, że im ktoś bardziej wartościowy, tym zabawa nudniejsza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Kinga
A kim ty jesteś, aby mówić co ja robię i dlaczego? I skąd możesz wiedzieć, czy ja jestem zdolny do założenia rodziny, czy nie?

Po raz kolejny pokazałaś swój infantylny sposób rozumowania...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
@seeman trochę za mocne słowa ,Kingi nie znasz ,więc .....

Ponieważ szukasz kobiety od -do a wiek ten jest w takim dużym
rozrzucie ,że to mi dało do myślenia.

@Kinga
Kobieta po 30-tym roku życia ,ale już np rozwiedziona ,nie będzie
szukać kandydata na męża ,ale może zdecydować się na taki układ.

Druga opcja ,są kobiety które są samotne w związkach małżeńskich
ponieważ mąz nie jest mężczyzną i też by taki układ im pasował.

Niestety uważam ,że niektóre osoby są obłudne ,lub żyją
urojeniami wspaniałej ,romantycznej miłości ,oraz stagnacją szczęścia
małżeńskiego( na którą trzeba mocno pracować).

Mężczyzna 30letni w dzisiejszych czasach jeszcze nie myśli o małżeństwie (chyba,że musi) szczególnie w zawodach które
wymagają wielomiesięcznych wyjazdów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Co nie oznacza, że szuka akurat tylko i wyłącznie zabawy między rejsami - jak to ktoś powiedział. Jest to tylko przypuszczenie, własny pogląd, który ani nie jest jedynym właściwym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Jak do zabawy to po co szuka wartościowej, przecież nie od dziś wiadomo, że im ktoś bardziej wartościowy, tym zabawa nudniejsza.........

Już napisałam ,że niektóre osoby obłudnie myślą ,iż jak będą postępować
jak święci to będzie ok i cacy.
Żeby było ciekawiej ok 40% świętych było bardzo nieświętych za życia :(

Opinia o wartości człowieka jest taka jaką on ma o sobie.
Postrzeganie pewnych osób przez innych ,może być różne i niemiarodajne .
Przykład może stanowić mój wcześniejszy wpis o castingach.
Ja nie widzę nic gorszącego,że ktoś kogoś poznał przez internet.
Wiadomo że dający ogłoszenie wyselekcjonował pewne
osoby i z nimi się spotkał . Kto w takim razie jest wartościowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry