Widok

materace

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie - oprócz Ikei można kupić dobry materac do łóżka?

Anulka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Siostra poleciła mi piankę geltex. Kupiłam quantum star właśnie z ta pianką. Powiem tylko, że wart swojej ceny...

Dużo czytałam o piance bultex właśnie. Polecono mi taki materac ze względu na problemy z kręgosłupem.

pianka bultex połączona ze sprężynami w comfeel speed dwa rozwiązania w jednym a efekt super jak dla mnie.

Przy problemach z kręgosłupem, dobry materac to podstawa. Lekarz rodzinny polecił mi model którego sam używa - pianka bultex o twardości H3. Po pół roku od zakupu, mogę tylko potwierdzić to dobry zakup
Potwierdzam, od ponad pół roku mamy Vite i jestem zachwycona, wygodny, wysoka jakość wykonania.

Sam miałem wielki dylemat co do zakupu materaca. Lekarz kazał zapoznać się z ofertami sklepów a moje plecy już tak dawały się we znaki że chciałem kupić coś jak najszybciej. W końcu żona przestudiowała opinie w internecie i zdecydowaliśmy się na materac piankowy z ArtMedic Viscotherapy - świetnie nam się sprawdza, chyba naprawdę trudno o lepszy
Ja bym poleciła wszystkim niezdecydowanym osobom materac comfeel speed z Sembelli. Sprężyny kieszeniowe i pianka to najlepsze z możliwych połączeń. Ja mam akurat twardość h2 i dla mnie i męża jest super. A cena jak za tak komfortowy materac jest naprawdę niezbyt wygorowana. Zamawialam go przez Internet, bo cena bardziej mi odpowiadała, ale z tego co widziałam, to mają go w większości salonów z materacami w Wawie.

Dużo osób poleca materace piankowe firmy Curem. Moja siostra ze szwagrem śpi na modelu "exe" i są z niego bardzi zadowoleni, sama się na nim kiedyś położyłam i stwierdziłam ze to jest zupełnie inny poziom wygody. Trzeba trochę za niego zapłacić ale za to ma się faktycznie materac z prawdziwego zdarzenia. Sama bym go kupiła gdybym wcześniej nie kupiła innego ale jeszcze wtedy nie wiedziałam o Curem. Siostra kupiła go w sklepie internetowym Pan Materac
Słyszałam od znajomych, że te materace Vita z Agaty są bardzo dobre jakościowo i że niczym nie odbiegają od tych najdroższych na rynku
Materace Vita z Agaty meble są bardzo dobrej jakości. Mamy z pianką bultex, a teście mają jakiś że sprężynami kieszeniowymi. Po roku czasu nasz materac zachowuje wszystkie swoje właściwości, co nas oczywiscie bardzo cieszy :-)

My z mężem kupowaliśmy tutaj https://materacekolo.sklep.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni :)

Też mam ten materac EXE i polecam bo moim zdaniem to najlepszy piankowy materac dostępny na rynku.
mam materac z pianka bultex właśnie z sembelli. jestem z niego zadowolona mam porównanie bo wcześniejszy materac kupiony w markecie do niczego się nie nadawał już po dwóch latach, był chyba z jakieś najtańszej pianki
Miała różne materace i najwygodniejszy mam od Sembelli. Po prostu jakość i cena idą w parze, a to najważniejsze. Wiedzialam co kupowalam, bo chodziłam po sklepach i się na nich kladlam, dzięki temu jestem zadowolona.

Nie kupuj materaca z ikei, są strasznie twarde. Lepiej znaleźć coś porządnego przez internet. Ja kupiłam exe curem i jestem bardzo zadowolona.

W Ikei materace są strasznie miękkie. Jeśli to ma być coś na lata, albo do nowego mieszkania, proponuję kupić materac medyczny. Są twardsze i dzięki temu zdrowsze dla pleców. Sama taki posiadam, kupiłam niedawno synowi model exe od hilding. przetestowany przeze mnie polecam. Kupiony przez internet z dostawą do domu.

Mi się udało kupić 4 miesiące temu materac 'Salsa' od Hildinga. Jest w całości piankowy, i przede wszystkim ma właściwości medyczne. Mega wygodny i stosunek ceny do jakości wychodzi bardzo korzystnie.

Teraz są duże promocje więc jeśli ktoś tak jak ja polował na REG to polecam się śpieszyć

Polecam kupic przez neta. O wiele taniej

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem materaca z pianką bultex, bo czytałem dużo pozytywnych opinii na jej temat. Do tego widziałem niezłe przeceny ostatnio w necie. Chyba się skuszę i zamówię ten materac.