Widok

materace

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, gdzie - oprócz Ikei można kupić dobry materac do łóżka?

Anulka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czy to jest cały czas aktualna promocja na te poduszki? I czy na wszystkie modele? Bo mnie interesuje konkretnie model Zip od Curem ale to jest materac sprężynowo-kieszeniowy więc chciałabym mieć pewność, że też mogłabym dostać tą poduszkę.

Ja polecam materace od Curem. Można zamówić przez internet, albo na ich stronie też zobaczysz gdzie w okolicy są jakieś sklepu z ich produktami - zawsze to lepiej się przejść i wypróbować. Jak dla mnie to najlepszy materac na jakim spałam. Mam model .reg i jestem zadowolona w 100%, jest doskonały

A jak z twardością tych materacy? Niby jest napisane w specyfikacji, że to są materace, które dopasowywują się do ciężaru ciała ale poszczególne modele mają jakieś konkretne poziomy w skali twardości. Interesują mnie wyłącznie modele piankowe Curem , czyli log, reg i exe

Log chyba jest najtwardszy, już raczej dla osób które lubią lub potrzebują twardszego materaca. Potem Reg-średniotwardy i Exe-też średniotwardy. Szczerze mówiąc więcej mogę powiedzieć o reg, którego osobiście posiadam. Uważam, że jest najlepszy, a sprawdzałam w salonie wszystkie trzy ale polecam bezpośrednio spróbować.

polecam gorąco hildinga, rok temu zamówiliśmy ten https://euromaterace.pl/produkt/hilding-fandango-materac-kieszeniowy-sprezynowy/ i icągle jak nowy

Też go mamy i na początku wydawał się twardy ale potem na szczęście się przyzwyczailiśmy i nie potrafiłabym spać na czymś innym. Co najważniejsze zauważyłam poprawę jeśli chodzi o poranną rutynę, czuję się mniej ociężała jak wstaję, nie potrzebuję już kawa. Prawdopodobnie to zasługa właśnie "Fandango" i jego prozdrowotnych wlaściwości

Ja kupowałam w Sleepinghouse, model Curem.exe - piankowy materac o podwyższonym komforcie i mogę tylko napisać, że to co o nim piszą pokrywa się z rzeczywistością

Mozesz kupic online.Ja kupilem Estrella lux firmy kolo.Super materac,bardzo wygodny.Mam go juz 10 lat i jest jak nowy.Jest dosc drogi i bardzo ciezki,wiec polecam dostawe z wniesieniem.

Sennamaterace- kupowałam tam model "Curem.reg" w rozmiarze 80x200 w całkiem dobrej cenie.

Ja kupowałam w sklepie "Sleepinghouse". Polecam tam kupować modele marki Hilding- są duże promocje.

Polecam sklep internetowy z materacami sembella. Sama mam od nich 2 sztuki i jestem zadowolona.

Szykuję się na zakup tego materaca już od dłuższego czasu. Czy ten sklep dawał wtedy jakiś dodatkowy rabat ?

Kupowalam tam materac do sypialni dobre 5 miesiecy temu. Bylam bardzo zadowolona z obslugi. Materac mam z pianką bultex, jest naprawdę bardzo wygodny.

Jak trzy miesiące temu kupowałam model "Rumba" to była zwykła promocja, ok 500 zł mniej niż podstawowa cena. Z tego co widzę dalej ta promocja obowiązuje

A czy ta firma prowadzi sklep stacjonarny? Chciałabym kupić ten materac ale wolałabym go najpierw wypróbować

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem materaca z pianką bultex, bo czytałem dużo pozytywnych opinii na jej temat. Do tego widziałem niezłe przeceny ostatnio w necie. Chyba się skuszę i zamówię ten materac.

Polecam kupic przez neta. O wiele taniej

Teraz są duże promocje więc jeśli ktoś tak jak ja polował na REG to polecam się śpieszyć

Mi się udało kupić 4 miesiące temu materac 'Salsa' od Hildinga. Jest w całości piankowy, i przede wszystkim ma właściwości medyczne. Mega wygodny i stosunek ceny do jakości wychodzi bardzo korzystnie.

W Ikei materace są strasznie miękkie. Jeśli to ma być coś na lata, albo do nowego mieszkania, proponuję kupić materac medyczny. Są twardsze i dzięki temu zdrowsze dla pleców. Sama taki posiadam, kupiłam niedawno synowi model exe od hilding. przetestowany przeze mnie polecam. Kupiony przez internet z dostawą do domu.