Widok
Log chyba jest najtwardszy, już raczej dla osób które lubią lub potrzebują twardszego materaca. Potem Reg-średniotwardy i Exe-też średniotwardy. Szczerze mówiąc więcej mogę powiedzieć o reg, którego osobiście posiadam. Uważam, że jest najlepszy, a sprawdzałam w salonie wszystkie trzy ale polecam bezpośrednio spróbować.
polecam gorąco hildinga, rok temu zamówiliśmy ten https://euromaterace.pl/produkt/hilding-fandango-materac-kieszeniowy-sprezynowy/ i icągle jak nowy
Też go mamy i na początku wydawał się twardy ale potem na szczęście się przyzwyczailiśmy i nie potrafiłabym spać na czymś innym. Co najważniejsze zauważyłam poprawę jeśli chodzi o poranną rutynę, czuję się mniej ociężała jak wstaję, nie potrzebuję już kawa. Prawdopodobnie to zasługa właśnie "Fandango" i jego prozdrowotnych wlaściwości
W Ikei materace są strasznie miękkie. Jeśli to ma być coś na lata, albo do nowego mieszkania, proponuję kupić materac medyczny. Są twardsze i dzięki temu zdrowsze dla pleców. Sama taki posiadam, kupiłam niedawno synowi model exe od hilding. przetestowany przeze mnie polecam. Kupiony przez internet z dostawą do domu.