Widok

bagaż podręczny-mogę zabrać suszarkę i prostownicę???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
pytanie jak wyżej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie radze :) suszarka ma kable a prostownica elementy metalowe , raz przede mna stala laska co miala cay kuferek roznych pierdolow do ciala - musiala zostawic przy odprawie - wloz do bagazu co idzie do luku a nie do podrecznego - chyba ze na wlasne ryzyko ze ci to zabiora , raz lecialam rejsem krajowym i mialam w podrecznym torbe kosmetykow dla dziecka min - zapomnialam wlozyc do duzego bagazu - na szczescie bagaz jeszcze nie poszedl do samolotu i w ostatniej chwili wlozylam do torby :/ :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój tata chciał przewieźć felgę w podręcznym, ale podjechaliśmy na lotnisko spytać czy to przejdzie. Pracownik straży gr. powiedział, że tylko w nadanym takie rzeczy - inaczej trzeba będzie to zostawić. Suszarka może by i poszła, ale prostownica? :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz jest w ogóle coraz mniej opcji co można zabrać w podręcznym. Skoro woda mineralna nie przejdzie to suszarka i prostownica tym bardziej. :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
prostownicy nie uzywam, ale suszarke czesto mam w podrecznej torbie, kiedy nie mam bagazu glownego i jeszcze nigdy nikt nie zwrocil mi uwagi (na roznych lotniskach w Europie)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja prostownice bez problemu w podrecznym bagazu woze z suszarka nie mam doswiadczenia to nie pomoge.
image

image
ja kiedyś przywiozłam w podręcznym silnik do wycieraczki samochodowej więc myślę, że suszarka i prostownica tym bardziej przejdzie...
image
image
Mojej kolezance prostownice zabrali z podrecznego i niestety musiala zostawic.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapytałam się kiedys celnika w Gdańsku o prostownicę i powiedził że można, więc nie raz już miałam w podręcznym prostownicę
Tak naprawde to zalezy od celnika ktory bedzie tam stal i mial sluzbe,jedni pozwalaja przewozic cuda niewidy a inni prawie nic;/
Ja bym nie ryzykowala i wziela do zwyklego bagazu bo mozna trafic na kogos wrednego;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

do góry