Widok
@spolecznik- jakbyś pisał X lat od drogę i ciągle słyszał odmowę bo "brak funduszy " też byś wyłożył kasę na drogę. Wesoła była jedną z pierwszych ulic z tej strony , które powstały po wydzieleniu pierwszych działek i od początku gmina robiła problemy by ją zrobić a na wszystko- łącznie z utwardzeniem tej uliczki i z plytami na Ksiezycowej - ludzie z tej ulicy się składali. Takie realia tej gminy od samego początku.
Z tego co wiem prace są właśnie prowadzone na ul Dębowej, Sportowej,Bajecznej nie wiem jak wygląda sprawa na Polnej i Żeglarskiej do tego rondo na Tuchomskiej jest w przebudowie.To obecnie w samym Baninie a raczej reszta gminy też nie została zdana na łaskę losu...
A tak poza tym naprawdę nie zazdroszczę temu kto zostanie teraz burmistrzem ze swoją gwiazdą w koronie naszym kochanym baninem. Pozdrawiam wszystkich
A tak poza tym naprawdę nie zazdroszczę temu kto zostanie teraz burmistrzem ze swoją gwiazdą w koronie naszym kochanym baninem. Pozdrawiam wszystkich
Witam, dlaczego zaprasza mnie pani na przejażdżkę moim samochodem? Chyba swoim powinno być. Chętnie skorzystam z propozycji, gdy będę wracał po imprezce do domu. Mamy sporo kaski zainwestowane w wyposażenie barku. Co do warsztatu to nie musimy robić kilku kilometrów, przecież Banino nie ma w najszerszym miejscu nawet kilometra.
Faktem jest że w baninie jakaś klika rządzi . Wszystko w miejscu stoi nic do przodu się nie rozwija , jedynie banino zmienia się przez prywatnych inwestorów deweloperów którym jest wydawana zgoda na budowę ale drogi czy infrastruktura to już zmartwienie mieszkańców totalna samowolka bez kontroli i pomyslunku . To dotyczy każdego problemu banina bo tu nie ma gospodarza ani osób które by chciały coś na lepsze zmienić