Widok

bardzo dobry fryzjer, najlepiej gdynia

dziewczyny, ponieważ potrzebuję bardzo konkretnej stylizacji i ścięcia wg.fotki, szukam dobrej fryzjerki, która będzie wiedziała o co chodzi i nie spapra sprawy......bardzo mi zależy, możecie polecić kogoś?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam montownie fryzur gdynia.redlowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
asia, a mozesz podesłać fotkę tej fryzury? Ja jestem fryzjerką i chętnie zobacze co tam masz ciekawego.
Ja również polecam Jacka :D Profesjonalista, włosy ścinane na sucho, więc od razu wiadomo jaki będzie efekt, a zaręczam, że super :) Nigdy nie wyszłam niezadowolona, po umyciu w domu włosy wyglądają i układają się tak samo jak po wyjściu od fryzjera. A w międzyczasie można popatrzeć jak tańczy podczas pracy drugi fryzjer - Robert :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
a próbowałaś szukać przez panoramę firm? moja siostra tak znalazła kosmetyczkę i chodzi do niej do dziś. weź sobie wpisz fryzjer i gdynia i powinno ci się pojawić sporo wyników. może będą tam też jakieś opinie, więc sobie będziesz mogła sprawdzić czy ludzie są zadowoleni czy nie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
vertigo gdynia witawa, ale wyłącznie Pan Marek!!! nikt inny niestety jest tak dobry zę terminy na dwa miesiące teraz w czerwcu będzie można się umówic na sierpień ale polecam !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
jak mieszkałam w Gdyni chodziłam do "Roberto" na Kamiennej górze. Tam upodobałam sobie jednak nie Roberta - tancerza fryzjera :) ale Jacka. Nigdy nie wyszłam niezadowolona. Moje fryzury może nie były wymyślne, ja natomiast byłam bardzo zadowolona z koloru
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
albo może ktoraś z was jest fryzjerką:)?
do góry