Widok
bardzo polecam
Organizowałam ostatnio swoje imieniny na 10 osób. Jedzenie było pyszne, a każdy miał inną potrawę. Przystawki, zupa, danie główne i ciasta na deser-wszystkim smakowały. Miejsce przytulne, z klimatem, domowa atmosfera, którą tworzy pani Tatiana. W całości polecam.
Moja ocena
Restauracja Kresowa
kategoria: Restauracje
obsługa: 5
menu: 5
jakość potraw: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 4
ocena ogólna: -
5.0
* maksymalna ocena 6
Pracowalam w kresowej. Widze wiele pozytywnych wypowiedzi na forum a ja mam inne zdanie. Nie placą calych pensji Zatrudniaja na lato ludzi nie wymagaja ksiazeczki sanepidowskiej Bylo brudno W czasie w ktorym pracowalam byly szczury Lodowki padaly woda stala na podlogach Pisze prawde Pracownicy nie sa tam dobrze traktowani Nawet wyzywani. Wiem ze mozecie w to nie wierzyc ale to prawda Byc moze zmienilo sie od tego czasu Mam taka nadzieje
Całkowicie mogę się zgodzić z powyższymi opiniami- pracowałam w tej restauracji i to co się tam dzieje, stosunek do pracowników jak i warunki pracy(brud, smród na zapleczu i w kuchni, zmywak to już w ogóle brak słów,stojąca woda, braki dosłownie we wszystkim) są wprost tragiczne. Pracownicy to osoby drugiej kategorii dla właścicieli, zresztą nieregularnie opłacane za swoja (ciężką) pracę.