Widok
bardzo przykra sprawa
Ostatnio poddaje się naświetlaniu promieniowaniem typu LED. Zabiegi są kosztowne, ale ponoć rokują bardzo dobrze. Osobiście tego nie potwierdzamJednak będąc w trakcie kuracji nie traciłam wiary-do tej pory.Nagle i niespodziewanie stała się rzecz kuriozalna. Cena usług z dnia na dzień wzrosła o 900 %).Nie wiem czym podyktowany był ten krok. Moja terapia to określony cykl. Zachęcono mnie na te procedurę w ramach zdefiniowanej umowy dot. cen w trakcie trwania terapi. Doświadczyłam ordynarnego i nieludzkiego przejawu lekceważenie pacjęta. Nie wnikam czym to było podyktowane, ale wiem jakie są racje bytu klinik komercyjnych. Nie można pomylić się tak bardzo w prostej kalkulacji kosztów. Osoba odpowiedzialna za te decyzję moim zdaniem „oderwała się mocno od Ziemi” W żadnej sferze usług na świecie nie robi się takich numerów. Utopiwszy niemałe już środki za kilka odbytychw tam sesji, co chyba oczywiste w takim przprzypadku zmuszona jeste zaniechać je w trakcie. Czuje się jak pacjent na stole operacyjnym gdzie lekarz mówi :za zszycie brzucha pobieramy dodatkowo drugie tyle co ustaliliśmy na początku. Ja jednak mogę wstać i podziękować obu Panom za ich wspaniałomyślność,
Moja ocena
Dermart
kategoria: Dermatolodzy
obsługa: 5
jakość usług: 2
wyposażenie: 2
czas oczekiwania: 2
przystępność cen: 2
ocena ogólna: -
2.6
* maksymalna ocena 6