Widok
bardzo zadowolony
Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania duży wybór zajęć dodatkowych, także wspomagających. Dziecko może liczyć na fachową opiekę i ciekawe tematycznie zajęcia i zabawy w świetlicy Szkoła bardzo dba o rozwój fizyczny i osiąga wysokie wyniki sportowe. Mam w tej szkole dziecko i dziwię się negatywnej opinii, którą przeczytałem. Mieszkam w Sopocie od lat i szkoła nr 8 zawsze miała najlepszą opinię wśród Sopocian. Bardzo polecam tą szkołę.
Moja ocena
poziom nauczania: 6
zajęcia dodatkowe: 6
wyposażenie: 6
bezpieczeństwo: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
Im mniejsze oczekiwania, tym większe zadowolenie....
Zajęć wspomagających-to fakt-jest aż w nadmiarze. Za to dzieci zdolne są traktowane po macoszemu. Nie ma dla nich oferty, albo jest bardzo ograniczona. Nawet najpopularniejszych konkursów przedmiotowych w tej szkole jak na lekarstwo, a dzieci zgłaszające się do nich są traktowane jako kłopotliwe, bo trzeba je przygotować, a nikomu się nie chce. Najlepiej, jeśli zrobią to rodzice.
Ciekawe tematycznie zajęcia i zabawy w świetlicy-wyssane z palca.
Zajęć wspomagających-to fakt-jest aż w nadmiarze. Za to dzieci zdolne są traktowane po macoszemu. Nie ma dla nich oferty, albo jest bardzo ograniczona. Nawet najpopularniejszych konkursów przedmiotowych w tej szkole jak na lekarstwo, a dzieci zgłaszające się do nich są traktowane jako kłopotliwe, bo trzeba je przygotować, a nikomu się nie chce. Najlepiej, jeśli zrobią to rodzice.
Ciekawe tematycznie zajęcia i zabawy w świetlicy-wyssane z palca.