Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nk - opinia wątek zamknięty Super! Szkoła jest świetnie prowadzona. Uczniowie zadowoleni, a to...
~Nk
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 10 marca 2022

odp wątek zamknięty Przydałaby się reforma w podejściu do ucznia i rodzica. Hierarchia ważności w...
~@2
31

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 października 2013

Ika - opinia wątek zamknięty Ciągle rozwijająca się kadra, wykwalifikowana i z doświadczeniem. Bardzo duże...
~Ika
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 lutego 2015

? wątek zamknięty Właśnie przeczytałam na stronie szkoły, że promuje ona szlachetny styl...
~rodzic
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 grudnia 2014

zalujemy ze musimy odejsc wątek zamknięty Przenosze sie z Sopotu do Osowy i jestem zrozpaczona ze moja corka musi...
~mama Agi
2

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lutego 2015

Uwielbiam ją! wątek zamknięty Chodzę do niej już od około 5 lat (Zaczynam 5 klasę). Zajęcia dodatkowe są...
~Super_Uczeń
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 września 2014

Super szkoła wątek zamknięty Mam brata w tej szkole i szczerze polecam. Ma on 7 lat i uwielbia chodzić do...
~Krzysiek
-

dodano: 4 maja 2014

bardzo zadowolony wątek zamknięty Szkoła o bardzo wysokim poziomie nauczania duży wybór zajęć dodatkowych,...
~Leszek
8

dodano: 19 lutego 2014

Świetna szkoła wątek zamknięty Moje dziecko z wyboru jako 6- latek jest w pierwszej klasie i zarówno ja jak...
~Mama 6-latka
3

dodano: 4 marca 2014

same plusy wątek zamknięty Szkoła świetna, godna polecenia! Z przyjemnością tam wchodzę po dziecko, a...
~Plus dla 8
1

dodano: 19 lutego 2014

Dobra szkoła wątek zamknięty Poziom nauczania wyróżniający, przemyślane i zaplanowane działania...
~sobieradek
1

dodano: 20 stycznia 2014

raczeeej polecam xd wątek zamknięty uwaga na shreka xd ;) ;D szkoła spoko ;)
~jaa
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 lipca 2010

Gorąco polecam !!! wątek zamknięty Witam serdecznie chciał gorąco polecić szkołę a w szczegulności pyszne obiady...
~megi
-

dodano: 3 lipca 2011

fajna szkoła wątek zamknięty szkoła super, ale nauczyciele troszkę męczący.;) xd
~yyyyyyyyyyyyy...mleko
-

dodano: 28 czerwca 2011

ehhh.. wątek zamknięty szkoła jest spoko. do paru rzeczy można się uczepić, ale cóż, każda szkoła...
~fluu
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry