Widok

basen dzidziuś chełm

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. od miesiąca próbuję się dodzwonić na ten basen żeby zarezerwować miejsce ale nikt nie odbiera ani nie odpisują na maile-czy ktoś wie jak można się z nimi skontaktować bez jechania tam osobiście(mieszkamy dość daleko).z góry dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj

Mi udało się z nimi skontaktować. Niestety brak miejsc. Rezerwować można tylko przez internet w momencie, kiedy rozpoczną się zapisy. Pan poinformował mnie także, że w marcu będą zapisy i trzeba odwiedzać ich stronę internetową bo tam zamieszczą informację o rozpoczęciu naboru. Nie chce czekać dlatego zaczęłam rozglądać się za inną szkołą pływania dla córeczki :-)

Pozdrawiam
image

www.dalia.corka.pl
ja chodzę z synkiem ale dostać sie do dzidzusia graniczy z cudem, te zapisy przez internet to jest śmieszne, bo decydują niemal setne sekund czy sie dziecko dostanie, obie z koleżanką wysyłałyśmy zgłoszenie punkt 12 tak jak było podane na stronie i mój synek dostał się a jej nie:( generalnie zajęcia są super jak już się uda zapisać
ja planuję właśnie chodzenie z małą rozpocząć od marca. Będę polować. Już pod koniec lutego zaczynają się zapisy z czego zdążyłam się zorientować jak to było na grudzień.

image
Bo to nie na basen masz dzwonic, tylko do szkoły dziidziuś.
Rzeczywiście nie ma miejsc, ale nalezy ich męczyc, bo czasami cos sie zwalnia. I zadzwoń na komórki (podane na stronie) i wpisz przez formularz.
Ja chodze do nich z córeczką i jest naprawde super!
Ja również chodzię i bardzo plecam!
image
agacik chodzisz na Chełm czy witomino?
jeżeli więc nie ma miejsc w Dzidziuś, Argonaut to gdzie jeszcze mogę próbować?

Inne tematy z forum Chełm

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...

do góry