Widok
witaj
Mi udało się z nimi skontaktować. Niestety brak miejsc. Rezerwować można tylko przez internet w momencie, kiedy rozpoczną się zapisy. Pan poinformował mnie także, że w marcu będą zapisy i trzeba odwiedzać ich stronę internetową bo tam zamieszczą informację o rozpoczęciu naboru. Nie chce czekać dlatego zaczęłam rozglądać się za inną szkołą pływania dla córeczki :-)
Pozdrawiam
Mi udało się z nimi skontaktować. Niestety brak miejsc. Rezerwować można tylko przez internet w momencie, kiedy rozpoczną się zapisy. Pan poinformował mnie także, że w marcu będą zapisy i trzeba odwiedzać ich stronę internetową bo tam zamieszczą informację o rozpoczęciu naboru. Nie chce czekać dlatego zaczęłam rozglądać się za inną szkołą pływania dla córeczki :-)
Pozdrawiam
ja chodzę z synkiem ale dostać sie do dzidzusia graniczy z cudem, te zapisy przez internet to jest śmieszne, bo decydują niemal setne sekund czy sie dziecko dostanie, obie z koleżanką wysyłałyśmy zgłoszenie punkt 12 tak jak było podane na stronie i mój synek dostał się a jej nie:( generalnie zajęcia są super jak już się uda zapisać