Widok

baza pod cienie do powiek

Wesele Temat dostępny też na forum:
dziewczyny !szukam bazy takiej specjalnie pod cienie do powiek.czy ktoras z was ma lub miala jakas?wiem ze jest firmy lumene.ale nie moge na nia trafic.ta marka byla kiedys w naturze kolo dworca ale juz ja wycofali.bardzo was prosze o pomoc.beata
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kupowałam bazę pod cienie firmy Art Deco i jest bardzo skuteczna, cienie się nie rozmazują, nie rolują w zgięciach powiek. Kupowałam w Alfie, w perfumerii Douglas
Ja też używam na codzień Art Deco, można ją kupić w Douglasie i Galerii Centrum. Ja kupowałam w Douglasie w Carrefour, kosztowała z tego co pamiętam jakieś 35 zł, jest rewelacyjna i na ślub na pewno jej użyję.
Lumene widziałam kiedyś w Drogerii Natura w City Forum, ale to było dawno i nie wiem czy jest teraz. Jednak polecam Art Deco, jest bardzo dobra.
Ja uzywałam Lumene - niestety nie dośc wydajna,ale za to mogę polecić ją z czystym sumieniem - dla mnie rewelacja!!! Kupiłam ja w Galerii Centrum w Alfie. Cena? Ok 35 zł.
Pozdrawiam
Ola
Tylko ArtDeco- rewelacja!!!! Naprawdę polecam- bardzo wydajna.

image
dziewczyny jestescie kochane!!!!!jeden problem z glowy mniej a moze i przy okazji komus sie przyda.wprawdzie nie na wlasne wesele a na kolezanki.ale wesele to wesle.szal dzikich cial przez cala noc:)
kupiłam artdeco -35 zl.super!

Ma ktoś art deco?

Kiedyś używałam i była super. Była to w zasadzie jedna z pierwszych baz pod cienie. Jakie się pojawily. Aktualne jest jdnak o wiele więcej tańszych firm tak wiec nie widzę sensu w wydawaniu na bazę ponad 35 zł skoro można kupić sobie bazy w o wiele korzystniejszych cenach
Nyx
wibo
czy eveline
Ogólnie tutaj jest aktualnie sporo promocji: https://darmarsklep.pl/bazy-pod-cienie Tak więc możesz sobie zajrzeć.

Art Deco jest bardzo dobrą bazą. Ładnie utrzymuje cienie. A jeśli chodzi o podkłady kryjące to zdecydowanie moim faworytem jest podkład z eshopannabelle. Bardzo ładnie można stopniować krycie i co najważniejsze utrzymuje się cały dzień
do góry