Widok

bezinteresownie pomoge

bezinteresownie pomoge
Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a wszystko spowodowane jest problemami z jakimi musimy sie borykac codziennie...Czesto brakuje osoby ktorej mozna by sie bylo wygadac poradzic a czasami poprostu poprosic o pomoc...wspolnie mozna wiecej,jesli masz ochote porozmawiac, nie wiesz jak rozwiazac swoj problem, musiasz zalatwic jakas sprawe a nie wiesz jak sie do tego zabrac poprostu napisz-wspolnie rozwiazemy sprawe...
Pomoge! w zamian wystarczy mi jedno slowo-dziekuje!
Ja tez kiedys potrzebowalam pomocy otrzymalam ja teraz probuje sie odwdzieczyc i chce pomagac innym....

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potrzebuje pomocy. Trudna sytuacja materialna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pilnie potrzebuje pomocy dla Dawida ktory ma raka lekarze daja mu 3ms zycia jedynym ratunkiem jest operacja do jutra potrzebne min.5.000
Witam. Wiem że pewnie pisze i nie otrzymam odpowiedzi ale mówią że nadzieja umiera ostatnia. Błagam o pomoc dla dzieci nie dka mnie. Pozdrawiam
Witam. Czy mogę prosić o kontakt
matt-13211@wp.pl
Witam czy ogłoszenie dalej aktualne bardzo potrzebuje pomocy i jestem bez wyjścia prpsze o kontakt.

Witam chciałabym porozmawiać o swojej ciężkiej sytuacji
Proszę o pilny kontakt kingam13@o2.pl
723273158 proszę o paczkę żywnościową dla moich 3 synków
Bardzo proszę o pomóc jestem w trudnej i ciężkiej sytuacji potrzebuje.Pomocy finansowej małej sumy oddam
Dzień dobry aktualna pomoc? moj meil. wiolacos0@gmail.com
Nie radzę sobie z życie i trudem dnia codziennego. Miło było by po rozmawiać i zobaczyć tą sytuację beznadziejne innymi oczyma. Pozdrawiam
Witam serdecznie.Lipiec zeszłego roku w pamięci 23-letniego dziś Szymona i jego rodziny zapisał się jako najgorszy moment w ich życiu. Szymon ich ukochany syn, brat trafił do szpitala z niewydolnością wielonarządową oraz uszkodzeniem mózgu, wskutek czego zapadł w śpiączkę. Po 2 miesiącach walki o życie, Szymon został wypisany ze szpitala. Od września 2020 r. jest intensywnie rehabilitowany w prywatnych ośrodkach. Rehabilitacja przynosi niesamowitą poprawę sprawności. Szymon samodzielnie je i pije, gdzie wcześniej był karmiony przez PEG prosto do żołądka, ma sprawne ręce, potrafi nawet obsługiwać komputer i telefon. Nogi powoli zaczynają pracować, ale żeby powróciły do pełnej sprawności potrzebna jest dalsza intensywna rehabilitacja. Dotychczas rodzina starała się samodzielnie radzić, niestety koszt rehabilitacji jest tak duży, że przekracza ich możliwości finansowe. Miesięczny koszt rehabilitacji to kwota 20 tys. zł.

Dlatego prosimy o Twoje wsparcie, przyłącz się do pomocy o zdrowie i sprawność Szymona. Udostępnij tę informację, niech o historii tego młodego chłopaka i jego dzielnej rodziny dowie się jak najwięcej osób, razem damy radę pomóc Szymonowi. Jeżeli możesz wpłać dowolną kwotę na konto Fundacja Moc Pomocy, której Szymon jest podopiecznym nr 16 1020 5226 0000 6602 0635 0765 z dopiskiem Szymon Banasik.

Wierzymy, że dobro wraca ze zdwojoną siłą. Mój numer telefonu to 601935961
Dzien dobry , potrzebujemy pomocy. Przyjechalismy z chlopakiem do polski i nas okradziono i nie mamy Jak wrocic do domu spimy na ulicy nie mamy pieniedzy na Hotel i jedzenie i prosimy o pomoc abysmy wrucili do domu. Potrzebujemy 1000zl prosimy o pomoc
Witam, czy pomoc w dalszym ciągu aktualna ?
Potrzebuję pomocy finansowej jestem w kropce, proszę o kontakt edyta8412@onet.pl
Błagam o pomoc finansową 10 tys. Grozi mi komornik, utrata mieszkania i bezdomność. Oddam dług w ratach. Mam stały dochód ale pogrążają mnie chwilówki. Proszę pilnie o ratunek !
Witaj bardzo mi głupio że piszę do ciebie wogle ale bardzo mnie przycisło potrzebuje pożyczyć 8 tysięcy byłabym wdzięczna
Czy pomoc jeszcze aktualna proszę o odpowiedź 603 279 338. Pozdrawiam.
Zapoznaj się z moją historia, od 11 lat cierpię na depresję lekowa owszem doszłam do sobie po długim leczeniu ale borykam się z ciężka sytuacja finansowa mam na utrzymaniu syna i myjemy się w misce i nie mamy cieplej wody moim marzeniem i jego jest się umyć pod prysznicem i mieć ciepła wodę nie mam z czego kupić to wszystko i opłacić komuś aby nam zrobił ta łazienkę
Witam bardzo serdecznie..Bardzo proszę o pomoc finansową.Mam 50 lat .Zginęła mi córka w wypadku .Syna ledwo uratowali.Od tamtej pory jadę na lekach psychotropowych.Nie mogę normalnie funkcjonować.Mam ogromną nerwicę lękową. Nie potrafię nawet w domu być sama.Jest mi bardzo ciężko.Mam też inne choroby na które nie mam pieniędzy aby leczyć.Leczenie psychotropami nawet przy zmianie leków nie daje większych rezultatów .Proszę jeśli Państwo mogą pomóc o pomoc .Wierzę w dobroć ludzkich serc. Mój e -mali bednarzdanuta@wp.pl.tel 603 279 338 .Proszę o odpowiedź