Widok
beznadziejny warsztat, ceny z marsa, zero wiedzy, wkęcacze
Pojechałem do warsztatu dowiedzieć się coś na temat zawieszenia w moim Fokusie, bo jakoś dziwnie się trzyma drogi na nierównościach. Pan wyszedł, wjechał autem na podnośnik i się zaczęło: amortyzatory do wymiany i sprężyny ( a auto nawet nie uniosło się 5cm-jasnowidz czy co:))),a następnie "już dawno nie widziałem takiego złomu, samochód jest w beznadziejnym stanie, tym nie powinno się jeździć, to jest samobójstwo itd- ocena zawieszenie tył wymiana, koszt bagatela 4,500zł:), więc spytałem o przód, na co uzyskałem odpowiedź: przód też do roboty (właściciel nawet nie spojrzał na przód). Jak zapytałem skąd wie ze przód też powiedział ze skoro tył to i przód na 100%..... po tym jak doszedłem do siebie i powiedziałem że nie będę tego robić usłyszałem "ale wie Pan to dobre auto jest, i rdzy nie ma, i silniczek cicho chodzi, warto zainwestować, mówię panu". Nie polecam tego warsztatu przez duże W nikomu, nawet temu którego nie lubię :) ogólnie to naciągacze i wymyślacze niestworzonych historii, zero podejścia do klienta, ogólnie PORAŻKA NA CAŁEJ LINII, to był mój 1 i ostatni raz tam. ciekawe jak długo tak pociągną choć patrząc na ceny 2 Kowalskich w miesiącu wystarczy ;))))
Moja ocena
Fort-Auto
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 1
jakość usług: 1
terminowość: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6