Widok

bezrobotni z wyzszym wyksztalceniem...duzo was jest?

podzielmy sie ...
jak dlugo szukacie pracy, lub bez niej pozostajecie..ilu z was kompletnie nie pracuje adekwatnie do kierunku badz wyksztalcenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja pracuję "nieadekwatnie" do wykształcenia ale adekwatnie do pasji :) Z wykształcenia jestem genetykiem a z zawodu szefem kuchni w jednej z lepszych restauracji. W wolnych chwilach instruktorem żeglarstwa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe smiesznie ale w jakis tam sposob polaczone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wielu jest takich kochani moi i co tu zrobić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale ja nie marudzę, wręcz przeciwnie, jestem bardzo zadowolony, że mogę łączyc pasję z pracą zawodową :) I jeszcze na tym niexle zarabiać :) Więc głowy do góry!
Ja również pracuję tylko częściowo wykorzystując zdobytą wiedzę podczas studiów, jestem stewardessą, a z wykształcenia nauczyciel języka angielskiego.
tak tak nauczyciel , żeglarstwo itp. i macie czas siedzieć na forum dla bezrobotnych ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maniok a mam do ciebie pytanie :) a tam do ciebie nie potrzebują do roboty ?
czytaj ze zrozumieniem !!
czy napisałam że nadal pracuje jako nauczyciel?

Inne tematy z forum Praca

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry