Widok

obgryzam paznokcie:(:( pomocy!

obgryzam paznokcie od dziecka...dziś mam 27lat i miałam tylko 2letnią przerwę w obgryzaniu, wtedy wyhodowałam bardzo ładne, mocne paznokcie, jednak znowu wróciłam do nawyku/nałogu, jakkolwiek to można nazwać:( nic mi nie pomaga, nie działają płyny z apteki, po prostu nie mogę się odzwyczaić:( myślałam, że zrobię sobie sztuczne tipsy, ale słyszałam, że są osoby, które je też potrafią przegryźć i obawiam się, że będę do nich należeć haha:) poza tym wstydzę się pójść z moimi paznokciami do manicurzystki, one mają takie śliczne paznokcie... dziewczyny, poradźcie coś!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana!!!moja:)

Ja osobiście głowie zajmuje się rekonstrukcjami płytek naturalnych i na prawdę nie masz się czego wstydzić bo ani cie nie wysmieje ani na pewno nie bede krytykować.Po to jestem by doradzić i pomoc .
na mojej stronie znajdziesz zdjecia z rekonstrukcji paznokci zobacz jak to wyglada przed i po zabiegu..wszystko da się zrobić.
Nie każdy obgryza materiał nie do przesady chyba że masz ząbki z kamienia:) ale uwierz mi że paznokcie sztuczne są NAJskuteczniejszą metodą walki z obgryzaniem paznokci..bo nie masz do nich dostępu uwierz mi.A zaryzykowac warto niz póxniej żałować że sie nie spróbowało.
Życzę ci powodzenia w podjęciu najlepszej dla siebie decyzji.:) pozdrawiam
ja też obgryzam...
i znalazłam na to sposób. Idę do mojej sprawdzonej babki od paznokci :) i ona kładzie mi takie śliczne nowe żelowe na te moje obgryzki :P
trudno sie takie obgryza i szkoda :) bo są takie ładne.
jak chcesz podam Ci do niej kontakt, ale nie wiem czy moge go tutaj umieścić.
pozdrawiam
ja poprosze o namiary
tel. 500-519-896 (p. Magda)
ja też obgryzałam pazurki, koleżanki mnie namówiły na akryle żeby się odzwyczaić. Udało mi się nie obgryzam paznokci tłumacząc sobie że to kosztuje, a przy okazji wpadłam w nalóg i nosze tipsy juz 7 rok :)
image
Ja również przestałam obgryzać, a robię to od dziecka, gdy w końcu pewna pani zrobiła mi piękne paznokcie żelowe. Tak więc polecam. :)
Dziewczyny chodzę do dziewczyny co robi z obgryzaków prześliczne naluralnie wyglądające paznokcie jest poprostu super jeżeli ktoś chce to podam namiary przedewszystkim jest niedroga.
Gosiu
Ja poproszę informację na emaila.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Do niej to ania@pazurek.com.pl
niedroga czyli?:P
ja tez obgryzam od 7 lat paznokcie i miałam tylko kilkumiesięczna przerwe ;/
image
Ja polecam Panią z Gdańska niedrogo i ładnie
paznokciemoniki.dzs.pl
ahhaha i wszystko jasne:) ślicznotko..napisałas w moim temacie ,że paznokcie wygladaja na sztuczne..teraz juz wiem dlaczego :)
No dlaczego sugerujesz się że podałam strone tej babki z Przymorza poszukaj dalej na stronach reklamuje tez inne z Gdyni np z Chyloni tylko nie ciebie hahahahaha
image
oczywiście ,że nie mnie ,bo nigdy nie widziałas jak pracuje a opierasz sie jedynie na suchych danych z internetu:) ale czekam aż napiszesz dalej...i będziesz mnie reklamować..oczywiscie ,że mnie reklamujesz tylko o tym jeszcze nie wiesz..
chyba wypada podziękować:) wiec dziekuje.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Tabletki perfect bust na powiekszenie biustu. Czy działają? (75 odpowiedzi)

Od razu piszę tutaj jedno. Nie jesem jakoś specjalnie napalona na tego typu specyfiki, bo nigdy...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

kosmetyki naturalne (11 odpowiedzi)

Jeśli jesteście zainteresowia kupnem kosmetyków naturalnych bardzo polecam...

do góry