Widok

obgryzam paznokcie:(:( pomocy!

obgryzam paznokcie od dziecka...dziś mam 27lat i miałam tylko 2letnią przerwę w obgryzaniu, wtedy wyhodowałam bardzo ładne, mocne paznokcie, jednak znowu wróciłam do nawyku/nałogu, jakkolwiek to można nazwać:( nic mi nie pomaga, nie działają płyny z apteki, po prostu nie mogę się odzwyczaić:( myślałam, że zrobię sobie sztuczne tipsy, ale słyszałam, że są osoby, które je też potrafią przegryźć i obawiam się, że będę do nich należeć haha:) poza tym wstydzę się pójść z moimi paznokciami do manicurzystki, one mają takie śliczne paznokcie... dziewczyny, poradźcie coś!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochana!!!moja:)

Ja osobiście głowie zajmuje się rekonstrukcjami płytek naturalnych i na prawdę nie masz się czego wstydzić bo ani cie nie wysmieje ani na pewno nie bede krytykować.Po to jestem by doradzić i pomoc .
na mojej stronie znajdziesz zdjecia z rekonstrukcji paznokci zobacz jak to wyglada przed i po zabiegu..wszystko da się zrobić.
Nie każdy obgryza materiał nie do przesady chyba że masz ząbki z kamienia:) ale uwierz mi że paznokcie sztuczne są NAJskuteczniejszą metodą walki z obgryzaniem paznokci..bo nie masz do nich dostępu uwierz mi.A zaryzykowac warto niz póxniej żałować że sie nie spróbowało.
Życzę ci powodzenia w podjęciu najlepszej dla siebie decyzji.:) pozdrawiam
ja też obgryzam...
i znalazłam na to sposób. Idę do mojej sprawdzonej babki od paznokci :) i ona kładzie mi takie śliczne nowe żelowe na te moje obgryzki :P
trudno sie takie obgryza i szkoda :) bo są takie ładne.
jak chcesz podam Ci do niej kontakt, ale nie wiem czy moge go tutaj umieścić.
pozdrawiam
ja poprosze o namiary
tel. 500-519-896 (p. Magda)
ja też obgryzałam pazurki, koleżanki mnie namówiły na akryle żeby się odzwyczaić. Udało mi się nie obgryzam paznokci tłumacząc sobie że to kosztuje, a przy okazji wpadłam w nalóg i nosze tipsy juz 7 rok :)
image
Ja również przestałam obgryzać, a robię to od dziecka, gdy w końcu pewna pani zrobiła mi piękne paznokcie żelowe. Tak więc polecam. :)
Dziewczyny chodzę do dziewczyny co robi z obgryzaków prześliczne naluralnie wyglądające paznokcie jest poprostu super jeżeli ktoś chce to podam namiary przedewszystkim jest niedroga.
Gosiu
Ja poproszę informację na emaila.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
Do niej to ania@pazurek.com.pl
niedroga czyli?:P
ja tez obgryzam od 7 lat paznokcie i miałam tylko kilkumiesięczna przerwe ;/
image
Ja polecam Panią z Gdańska niedrogo i ładnie
paznokciemoniki.dzs.pl
ahhaha i wszystko jasne:) ślicznotko..napisałas w moim temacie ,że paznokcie wygladaja na sztuczne..teraz juz wiem dlaczego :)
No dlaczego sugerujesz się że podałam strone tej babki z Przymorza poszukaj dalej na stronach reklamuje tez inne z Gdyni np z Chyloni tylko nie ciebie hahahahaha
image
oczywiście ,że nie mnie ,bo nigdy nie widziałas jak pracuje a opierasz sie jedynie na suchych danych z internetu:) ale czekam aż napiszesz dalej...i będziesz mnie reklamować..oczywiscie ,że mnie reklamujesz tylko o tym jeszcze nie wiesz..
chyba wypada podziękować:) wiec dziekuje.

Inne tematy z forum Moda i uroda

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

do góry