Widok

obiad weselny z ciekawym akcentem - gdzie? kilka propozycji - pytan

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witajcie

Na początek zaznaczę, że przejrzałam stare watki,a le nie znalazłam odpowiedzi na moje pytanie.

Planuję obiad weselny dla 34 osób. Chciałabym, aby nie odbył się on w jakieś klasycznej, zwykłej restauracji. Albo może się tam odbyć, ale by było coś nietypowego. Nie mogę przeznaczyć dużej kwoty na całą imprezę, stąd pragnienie, by było ciekawie :) Niestety - podstawą musi być kuchnia polska, nasze rodzny nie mają zbyt zbieżnych gustów kulinarnych.

Np. Myślałam o Harnasiu w Sopocie, czy ktoś tam organizował jakąś imprezę? Ma klimat - więc jest trochę nietypowo.

Myślę o Dworku w Bychowie ze ślubem w samym dworku - niestety , trochę daleko.

Myślę o świniaku jako podstawowym daniu, ale nie wiem, czy to najlepszy pomysł.

W którymś wątku była mowa o Myśliwskiej przy Jaśkowej Dolinie, gdzie można "postrzelać" czy ktoś może wie coś więcej na ten temat?

Lokacje typu zamki... Albo za drogo albo nieuprzejmie ;) Ale może źle trafiłam.

Czy ktoś mógłby mi doazić coś? Ustosunkować sied o tego, co powiedziałam? Będę wdzieczna.

Pozdrawiam

Sasannka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj, w swoich poszukiwaniach zaznaczyłaś Dwór w Bychowie, tak wiem zaznaczyłaś, że jest troszkę daleko. Ale moja siostra miała tam swoje wesele ( 2003r. ) , i szczerze mówiąc było po prostu super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jedzenie przepyszne, obsługa b. sympatyczna,chciałam jeszcze zaznaczyć że toalety są tam bardzo, bardzo czyste i duże, orkiestra też rewelacyjna i z tego co się orientuje to oni współpracują z Dworkiem ale nie byłoby chyba problemu jeśli chciałabyś mieć swoją orkiestre lub DJ'a. A oprawa tych pomieszczeń i samego dworku jak tak bejeczna że nie potrzeba rzadnego dodatkowego wystroju.Są tam dwie sale akurat , w jednej wszyscy jedli i się bawili , poniewaz wesele było na 34osoby. Ale jest też sala z kominkiem "no cos pieknego " a zdjęcia tam zrobione są super:)))))
Ja też będę niedługo poszukiwać miejsca na wesele, ale niestety w moim przypadku dworek odpada ponieważ moje wesele będzie na ok. 100osób a nie chciałabym rozdzielać na dwie sale:)Ale mam nadzieję,że chociaz troszkę Ci pomogłam w razie jakichś pytań, podaje maila (justysiia@poczta.onet.pl), pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w organizacji wesela...... Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (53 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry