Widok
biała gęsta wydzielina z nosa
witajcie, pisze bo moze ktoś z Was mi poradzi co robic.
nasz synek od ponad roku ma katar, nie jest to zwykły ściekający katar, a bardzo gesta biała wydzielina (tylko z jednej zawsze dziurki) która zatyka nos, juz nie pamietam od kiedy czyscimy synkowi nos 2-3 razy dziennie katarkiem- mimo ze sam potrafi dmuchac nos (przy zwykłym katarze) tu sobie nieradzi.
martwi mnie to, lekarze badaja dziecko i stwierdzaja ze zdrowe, wczesniej bardzo chorował na zapalenie oskrzeli, jedyne to co mamy to sól morska zwykła i hipertoniczna raz na jakis czas.
badania alergiczne wykonywalismy- alergii wziewnej nie ma, lekka pokarmową ma
co mogłabym jeszcze zrobić?
czy ktoś spotkał sie z podobna sytuacją?
nasz synek od ponad roku ma katar, nie jest to zwykły ściekający katar, a bardzo gesta biała wydzielina (tylko z jednej zawsze dziurki) która zatyka nos, juz nie pamietam od kiedy czyscimy synkowi nos 2-3 razy dziennie katarkiem- mimo ze sam potrafi dmuchac nos (przy zwykłym katarze) tu sobie nieradzi.
martwi mnie to, lekarze badaja dziecko i stwierdzaja ze zdrowe, wczesniej bardzo chorował na zapalenie oskrzeli, jedyne to co mamy to sól morska zwykła i hipertoniczna raz na jakis czas.
badania alergiczne wykonywalismy- alergii wziewnej nie ma, lekka pokarmową ma
co mogłabym jeszcze zrobić?
czy ktoś spotkał sie z podobna sytuacją?
Witam ja mam podobny problem z 3 letnią córka często choruje nawet zdażało się że katar miała do trzech tygodni ,również biała gęsta lepka wydzielina też jej zciagamy bo sama nie daje rady wydmuchać tego. Jesli Ci to pomoże to poproś pediatre o skierowanie do poradni laryngologicznej. U mojej córki zdiagnozował skrzywioną przegrodę nosową a ponad to podejrzewa alergie, własnie czekamy na wizytę do alergologa. A jak byś mogła to napisz czy po odstawieniu nabiału pomogło twojemu Antkowi,
To gronkowiec złocisty w nosie moja mała tez to ma. Wiecznie zatkany nos wkoncu wybrałam się do laryngologa pobrał wymaz i jest diagnoza. Tego nie można wyleczyć puki brała maść z antybiotykiem było ok po wszystko powrocilo. Ponoć palenie gałązek mokrej brzozy pomoże się tego pozbyć dziadostwa wypróbuję to wiosną