Widok

biancas kosakowo

witam, czy ktoś urządzal wesele w biancas kosakowo/pogórze? bardzo mi zależy na jednej rzeczy - mianowicie na zdjeciach. lokal nie posiada zbyt ładnej galerii, a ja bardzo chętnie zobaczyłabym jak to wygląda na uroczystość ślubną
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam tego lokalu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ania możesz sprecyzować dla czego? Mamy tam wesele w sierpniu i jestem ciekawa takiej oceny
Witam.
Wykonywałem zdjęcia w tym lokalu na weselu kilka miesięcy temu. Jeśli jest Pani zainteresowana, to proszę podać jakieś dane kontaktowe (chyba najlepiej numer telefonu), a przekażę go do tej Pary Młodej. Myślę, że chętnie podzielą się wrażeniami (i zdjęciami) na temat lokalu.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Byłam tam na wesele niedawno. Goście byli niezadowoleni z obsługi.
Nie chcę negatywnie oceniać tutaj lokalu. Bo może to jednorazowy przypadek. Ale zarówno para młoda była niezadowolona jak i goście.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy ktoś jeszcze był tam na weselu?
Również biorę pod uwagę ten lokal,jak z jedzeniem??
A ja byłam na weselu w Biancas'ie i jestem zadowolona. Sala ładna, obsługa miła, na jedzenie również nie mogę narzekać. Jednak jak zrobiło się ciemno to niestety brakowało oświetlenia, jednak na weselu byłam na początku lipca, więc długo było jasno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

do góry