Widok

biedronka banino

jakaś masakra po 20 osób do kasy dwie kasy otwarte..dookoła syf i malaria...czas odwyknac od tego spedu..Na rzecz lokalnych mniejszych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak działa całe Banino z. Brak wszystkiego szkoła , sklepy ... np jest jeden warzywniak w Baninie i. Ceny w nim są 3 krotnie większe niż w Gdańsku wiec już wiesz czemu biedra pęka w szafach .
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak wam nie pasuje to się wyprowadzić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Racja dramat. Nicw tej biedronce nie ma brak większości produktów....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Braki to jedno - niestety jest brud i bałagan w cenach. Jeśli nie muszę, nie robię tam zakupów.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

W ostatni piątek brud na podłodze był taki, jakby ktoś tam gnojówkę wylał. Doskonale rozumiem, że pracownicy większość czasu spędzają na kasie (otwarte 4/5) i nie mają czasu podrapać się po 4 literach, ale kierownictwo mogłoby jakoś zareagować na ten stan? To samo z towarem w regałach. Pełno pustych kartonów, bajzel niemożliwy, obraz nędzy i rozpaczy.
Ale żeby nie było, że tylko Biedronka zła. To, jak ludzie parkują przed sklepem to zgroza. Najchętniej to wjechaliby pod daszek wejściowy. Każdy chodnik zastawiony, byle bliżej wejścia. Resztę można mieć w d... I nikt nie reaguje.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

4/5 kas otwartych? ja tam zawsze widze 2 i kolejki po 10 osob
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam porównanie do "biedronek"W Belgii,Francji,Danii,Czechach,Niemcy i Uk. często podobne produkty,tych samych marek a jakość nieporównywalnie wyższa niż u nas.mam wrażenie że u nas rzucają o 2 klasy niższe produkty.niektórych nie da się jeść.biedronka to dno,Lidl ciut lepiej a generalnie to wszystko tak poziom. jaki całe spoleczenstwo.slabe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Spokojnie niedługo będzie Lidl i też będzie nazekanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo nie ma ludzi do pracy.
To jest główny problem, kierownik nic nie poradzi jak nie ma komu robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedługo lidla otworzą
Ja robie zakupy w biedronce na osowej niedaleko selgrosa a jestem z banina. Mały ruch, wszysko jest, do kasy kolejek nie ma ,ogolnie na plus. Jak mam jechac do banina do biedry to choruje od razu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wina Biedronki ,że ludzi do pracy brakuje? Biedronka to tanie sklepy w niemczech w Lidlu kolorowi robia zakupy i tez jest syf. Wszystko sie Wam nie podoba na ch.......j kupowaliscie kurniki w Baninie a teraz latacie do taniego sklepu i pretensje. Kto ma czyscic jak brakuje personelu. Niedawno było zle bo Ukraińcy układali towar w Biedronce , nawet oni się juz wynieśli.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14

jak beda godne płace i traktowanie ludzi to by znalezli pracownikow, proste
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z tym się zgodzę. W Lidlu są nieco wyższe ceny ale jest obsługa na wyższym poziomie no i w sklepie porządek jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wtedy ceny musialy by byc wyższe żeby kasa właściciela się zgadzała. A wtedy ból bo drogo. Więc albo tanio albo porządek. Wybór należy do klienta za co i ile płaci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez pierwsze lata funkcjonowania Biedronki w Baninie zawsze ją chwaliłam...że czysto, dostępność produktów, ogólnie na plus....ale od pewnego czasu....chyba jakoś po remoncie... drastycznie poziom zatowarowania i porządku w sklepie spadł. Może związane to ze zmianą kierownictwa, brakiem rąk do pracy, jakością pracowników, a może klientelą czyli nami mieszkańcami, których z roku na rok przybywa. Cieszę się że będzie Lidl... A jeśli w biedrze się nie zmieni...to szybko stracą klientów. Mam nadzieję że ten syf i nieład w biedrze to przejściowa sytuacja .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

O tym samym ostatnio mowilam. Od kad byl remont i zmiana kierownictwa jest syf. I wiejszosc towarow brak...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto ten syf robi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak kultury ze strony klientów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Ukraińcami było tak: jakiś ku..wa janusz zapragnął piwa za 1,3PLN i zapytał obsługę gdzie takowe znajdzie. Niestety trafił na przybysza z Ukrainy i nie dowiedział się gdzie te cuda natury może znaleźć. Zamiast stulić pysk i samemu poszukać, ewentualnie zapytać polskojęzyczną część personelu, to nie, bo ku..rwa on ŻĄDA wiedzy na temat lokalizacji procentów za psie grosze. Skoro mu się nie udało, to napisał do mediów i tak poleciało z góry, że w Baninie zatrudnia się pracowników bez podstawowej znajomości języka jedynie słusznego. Tym sposobem mamy personel polskojęzyczny, ale niewydolny :)
Z innej beczki - pozdrawiam serdecznie cały personel banińskiej Biedronki i życzę wszystkiego dobrego.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie raz widzialem jak jedyna osoba na sklepie jest kierownik sklepu i za przeproszeniem tak zasuwa ze juz nie wie w ktora strone ma biegac. Jakby byli ludzie do pracy to i sklep by lepiej funkcjonowal. Macie takie problemy to zlozcie CV i zobaczymy jak Wy bedziecie zasuwac
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez tak robię + Biedronka w Kokoszkach.czekam na otwarcie Lidla, ale w Kokoszkach bo po trasie i wygląda na duży.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sami ten syf robicie. Tłuczecie jajka przekładając w inny kartonik z tańszym kodem i odchodzicie, rozwalicie torbę z mąką,cukrem, kartony z mlekiem itd. Po sobocie szczególnie... Jakby bydło przeszło albo huragan... Więc po co tak się rozpisywać???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się biedronka w baninie to jakieś nieporozumienie. Syf syf towar stoi na paletach w przejściu na półkach balagan kompletnie nie utrzymują standardu. Jak zrobio lidla to 90% ludzi ucieknie z biedronki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Akurat... Dziwna wizja...ja jakoś w to nie wierzę
Zrobi się w Lidlu taki sam syf jak w Biedronce, bo ludzie kultury nie mają. A na parkingu będzie jeszcze większy cyrk jak przy Biedronce.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale w biedronce wcale nie niestety tanio
Jak to będzie po polsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam za blednie napisaną wypowiedź.Według mnie w biedronce nie jest tanio.

Weźcie pod uwage że każde oddane osiedle to znów kilkaset aut więcej a ileludzi? Tu by spokojnie 2 biedry były potrzebne.Ludzi przybywa zbyt szybko i nawet Biedra nie wyrabia....

Będzie lidl to sie podzielą.
To niech płacą jeszcze mniej, to na pewno się znajdą.

Dziś dokładnie tak samo jak w każdy piątek - podłoga przy wejściu czarna od brudu, bałagan, kolejki, koszmar. W jakim innym sklepie np piwo stoi w czterech różnych miejscach? Oni chyba jakoś losowo to wykładają.
I oczywiście jak zwykle jakaś lalunia musiała wjechać swoim blachosmrodem prawie pod daszek przy wejściu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie wylewajcie żali na forum tylko pisać skargi na stronie Biedry! jak kierownictwo się zmieni to będzie ich stać na pracowników! przy takich obrotach nie ma pracowników......? oj ktoś kase ładuje w kieszeń kosztem klienta-a kto ? kierownik i się zmieni za chwile i następny taki będzie jak nie będzie skarg
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

W Biedronce na Kiełpinku jeszcze gorzej, syf i malaria. Tez Lidia otwierają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak wam nie pasuje to co co tam chodzicie. W Baninie jest tyle sklepów ze nie trzeba chodzić tylko do biedronki. "SYF" pomyślcie trochę skąd on się bierze, podejrzewam ze te osoby co to piszą same nie potrafią zadbać o porządek w domu , ale można się wyżyć na forum czemu nie. "kolejki" są bo ktoś po tej hołocie musi sprzątać, a towar się na półki sam nie teleportuje. Jakoś te same osoby co płaczą na kolejki w biedrze widziałem nie raz jak w delikatesach grzecznie stały w kolejce na pół sklepu i ani słowa. Podobno szukają tam ludzi do pracy, także jak ktoś ma takie problemy to proszę niech się wykaże.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

A bo w delikatesach sie bywa, lansuje

W tych delikatesach jak jeden drugiego mierzy od góry dołu, jakby coś z deklem mieli

Ja to pisałem na początku wątku więc nie wracaj do tego, bo oni i tak nie zrozumieją, że sami robią syf. Widziałem jak kobieta koło trzydziestki przekładała droższe jajka w opakowania tańszych jaj, mniejszych z kodem o niższej cenie , dwa spadły na podłogę tłukąc się. Pani odeszła nie wzruszona, nie przejęła się tym, a potem pisze na forum, że jest syf. Rozrywają torebki z mąką, cukrem, a lody po długim namyśle, że jej się jednak nie przydadzą kładzie na regale z chemią lub słodyczami nie myśląc o tym co z tym lodem się stanie po 10 minutach. Przecieź obsługa za to odpowiada...tak napisze na forum... Prawda?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

zmiana kierownika powinna to wszystko zmienić na lepsze
po otwarciu Lidla biedra w Baninie będzie świecić pustkami
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jasnowidz...weź się za coś innego, bo twoje wróżenie chyba nie wypali:-)

I bardzo dobrze ! ukraincow nam tu nie potrzeba ... Udają że pracuje i zero lojalności . Żadnego ukrainca już nie zatrudnię
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 11

A o jakiego Kierownika chodzi. O tego co biega po calej Biedronce z towarem i robi trzy rzeczy na raz. Co Ci nowy Kierownik zmieni jak oni tam ludzi do pracy nie maja. Czy wyscie w ogole widzieli jakie jest tam obciazenie praca na jedna osobe??? Ja te babeczki podziwiam. Przyniescie CV to bedzie i czysto i towar na polce. Robicie tam zakupy a nikt nie widzi jakie te babeczki sa zmeczone. I ciagle te same osoby widze w pracy. To ilez mozna tak ciezko pracowac ja sie pytam.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale jednak jest to olbrzymia korporacja i standard powinien być zachowany a nie zwalać winy że nie ma pracowników no kurcze może jakaś zrzutka na biedną Biedronkę bo takie Banino niedobre że te ludziska ciągle kupują????Jeronimo tylko się patrzy i śmieje bo małym nakładem można w Polsce grubą kasę robić-pomyśleć wystarczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drogi Kliencie, no wybacz, ale to nie jest SOR, że panie muszą robić dyżury 72-godzinne. Zamiast stonka zatrudnić więcej ludzi to lepiej, aby to klienci rozłożyłi towar, a może i czasem na kasę usiedli. Jeśli taki sklep istnieje w Baninie i chce zarabiać to powinien szanować trochę klienta.

Szczerze mowiac jest mi obojetnie czy tam jest brudna podloga czy nie. Przychodze po zakupy i z nimi wychodze. Nie interesuje mnie tez to ile kas jest czynnych. Kolejki sa wszędzie: w banku, na poczcie, na drodze, w Auchanie no wszedzie!!! Ale jednego nie moge zniesc. Tego ze to właśnie klienci nie szanuja pracy osob z tego sklepu. Rozbite jaja, rozerwane towary, podziurawione jogurty, mieso powciskane w polki. Jak kazdy klient by odniosl na miejsce towar to by nie bylo tego syfu. Tak narzekacie na syf a sami go robicie. Jestem tam codziennie i codziennie widze jak jakas Paniusia kladzie lody, mieso, produkty z chlodni i inne rzeczy tak gdzie jej pasuje. To jest dramat!!!!!
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

To zwróć uwagę a nie wylewasz gorzkie żale na internecie ale wiem w internecie wszystko jest łatwiejsze :-)

Piszesz raz, drugi, setny że niektórym brak kultury ale to jak grochem o ścianę. Coraz więcej takich co się maja za lepszych od innych. Ja nie wiem, może Ci ludzie ze świniami(sorry świnie) się wychowywali i teraz im ciężko żyć wśród ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To bardzo możliwe. Przybysze ze wschodu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Porównanie do świnek dotyczyło Polaków.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, spod wschodniej granicy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zasada jest wszędzie taka sama, gnój na podłodze, gnój Na warzywach. Tobie nie przeszkadza syf na podłodze im nie przeszkadzają zepsute towary.

To proszę napewno chętnie ciebie przyjmą !!!!jak pracowało więcej to się też nie podobało!!!! Ludzie zdecydujcie się ,pracownicy sami syfu nie robią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

taki syf że trzeba do sanepidu zgłosic, niestety biedronka standard ukrainski wprowadziła, Jak 90 % obsady z ukrainy to i syf taki jak tam. Jedzenie zepsute i smród jak ze smietnika.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

W Baninie mieszkają Polacy a jaki syf dookoła: standardem jest wyrzucanie odpadów za płot. Proszę nie obrażać Ukraińców.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

A ukraińcy to swięte krowy? w żadnej biedronce nie ma takiego syfu jak tu, bo w zadnej nie pracuje tylu obcokrajowców, Niestety standardy przenoszą do nas. Mam nadzieję ze zbyt dużo z nich tu nie zstanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

po treści i tonie tego maila wnioskuję, że odezwał się zwolennik pis, co sam świnia ale obrażać będzie innych.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Naprawdę udało Ci się w tym temacie wcisnąć wpis o polityce? Imponujące!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

toż to takie pisowskie oskarżać inne nacje o własne niepowodzenia.

Jacy klienci taki syf !!!
Dlaczego pierwotni na mchu jadali
Po tym 5 latach nadal czekam aż otworzą jeszcze jedna biedornke w okolicy na ten moment wolę jechać na Matarnie, Owczarnie czy nawet do Chwaszczyna nyle tu nie robić zakupów. Parking jest zdecydowanie za mały na potrzeby miejscowości i nawet Lidl nie pomaga.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pewnie nie umiesz parkować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Masakra, brudny sklep duży bałagan. Niebezpieczne miejsce dla małych dzieci . Pełno palet z towarem między półkami które się chwieją . A 300 kg napoju typu cola wsparte na kilku butelkach pod kokejna warstwą. Taka Jenga z coli wyjmiesz jedną butelke a reszta sie przewróci i w tym moje roczne dziecko . Masakra .a co do brudu to aż sie lepi . To chyba najbrudniejsza biedronka w okokicy. Ogromne kolejki do kas. Zmieniam na lidl. Tu chociaż jest czysto a Jengę z koli ktoś pilnuje.

Masakra, brudny sklep duży bałagan. Niebezpieczne miejsce dla małych dzieci . Pełno palet z towarem między półkami które się chwieją . A 300 kg napoju typu cola wsparte na kilku butelkach pod kokejna warstwą. Taka Jenga z coli wyjmiesz jedną butelke a reszta sie przewróci i w tym moje roczne dziecko . Masakra .a co do brudu to aż sie lepi . To chyba najbrudniejsza biedronka w okokicy. Ogromne kolejki do kas. Zmieniam na lidl. Tu chociaż jest czysto a Jengę z koli ktoś pilnuje.

Roczne dziecko nie powinno biegać samopas po sklepie, zwłaszcza podczas finałów rozgrywek Jengo-cola Biedronka Cup.

Inne tematy z forum Banino

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

budujecie/kupujecie na kredyt? (261 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

do góry