Widok

biedronka banino

jakaś masakra po 20 osób do kasy dwie kasy otwarte..dookoła syf i malaria...czas odwyknac od tego spedu..Na rzecz lokalnych mniejszych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak działa całe Banino z. Brak wszystkiego szkoła , sklepy ... np jest jeden warzywniak w Baninie i. Ceny w nim są 3 krotnie większe niż w Gdańsku wiec już wiesz czemu biedra pęka w szafach .
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1
Racja dramat. Nicw tej biedronce nie ma brak większości produktów....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Braki to jedno - niestety jest brud i bałagan w cenach. Jeśli nie muszę, nie robię tam zakupów.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

W ostatni piątek brud na podłodze był taki, jakby ktoś tam gnojówkę wylał. Doskonale rozumiem, że pracownicy większość czasu spędzają na kasie (otwarte 4/5) i nie mają czasu podrapać się po 4 literach, ale kierownictwo mogłoby jakoś zareagować na ten stan? To samo z towarem w regałach. Pełno pustych kartonów, bajzel niemożliwy, obraz nędzy i rozpaczy.
Ale żeby nie było, że tylko Biedronka zła. To, jak ludzie parkują przed sklepem to zgroza. Najchętniej to wjechaliby pod daszek wejściowy. Każdy chodnik zastawiony, byle bliżej wejścia. Resztę można mieć w d... I nikt nie reaguje.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

4/5 kas otwartych? ja tam zawsze widze 2 i kolejki po 10 osob
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

mam porównanie do "biedronek"W Belgii,Francji,Danii,Czechach,Niemcy i Uk. często podobne produkty,tych samych marek a jakość nieporównywalnie wyższa niż u nas.mam wrażenie że u nas rzucają o 2 klasy niższe produkty.niektórych nie da się jeść.biedronka to dno,Lidl ciut lepiej a generalnie to wszystko tak poziom. jaki całe spoleczenstwo.slabe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo nie ma ludzi do pracy.
To jest główny problem, kierownik nic nie poradzi jak nie ma komu robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
niedługo lidla otworzą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja robie zakupy w biedronce na osowej niedaleko selgrosa a jestem z banina. Mały ruch, wszysko jest, do kasy kolejek nie ma ,ogolnie na plus. Jak mam jechac do banina do biedry to choruje od razu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

to wina Biedronki ,że ludzi do pracy brakuje? Biedronka to tanie sklepy w niemczech w Lidlu kolorowi robia zakupy i tez jest syf. Wszystko sie Wam nie podoba na ch.......j kupowaliscie kurniki w Baninie a teraz latacie do taniego sklepu i pretensje. Kto ma czyscic jak brakuje personelu. Niedawno było zle bo Ukraińcy układali towar w Biedronce , nawet oni się juz wynieśli.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14

jak beda godne płace i traktowanie ludzi to by znalezli pracownikow, proste
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z tym się zgodzę. W Lidlu są nieco wyższe ceny ale jest obsługa na wyższym poziomie no i w sklepie porządek jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wtedy ceny musialy by byc wyższe żeby kasa właściciela się zgadzała. A wtedy ból bo drogo. Więc albo tanio albo porządek. Wybór należy do klienta za co i ile płaci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez pierwsze lata funkcjonowania Biedronki w Baninie zawsze ją chwaliłam...że czysto, dostępność produktów, ogólnie na plus....ale od pewnego czasu....chyba jakoś po remoncie... drastycznie poziom zatowarowania i porządku w sklepie spadł. Może związane to ze zmianą kierownictwa, brakiem rąk do pracy, jakością pracowników, a może klientelą czyli nami mieszkańcami, których z roku na rok przybywa. Cieszę się że będzie Lidl... A jeśli w biedrze się nie zmieni...to szybko stracą klientów. Mam nadzieję że ten syf i nieład w biedrze to przejściowa sytuacja .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tez tak robię + Biedronka w Kokoszkach.czekam na otwarcie Lidla, ale w Kokoszkach bo po trasie i wygląda na duży.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sami ten syf robicie. Tłuczecie jajka przekładając w inny kartonik z tańszym kodem i odchodzicie, rozwalicie torbę z mąką,cukrem, kartony z mlekiem itd. Po sobocie szczególnie... Jakby bydło przeszło albo huragan... Więc po co tak się rozpisywać???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0

O tym samym ostatnio mowilam. Od kad byl remont i zmiana kierownictwa jest syf. I wiejszosc towarow brak...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kto ten syf robi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Brak kultury ze strony klientów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry