Widok

biedronka banino

jakaś masakra po 20 osób do kasy dwie kasy otwarte..dookoła syf i malaria...czas odwyknac od tego spedu..Na rzecz lokalnych mniejszych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Będzie lidl to sie podzielą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Weźcie pod uwage że każde oddane osiedle to znów kilkaset aut więcej a ileludzi? Tu by spokojnie 2 biedry były potrzebne.Ludzi przybywa zbyt szybko i nawet Biedra nie wyrabia....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam za blednie napisaną wypowiedź.Według mnie w biedronce nie jest tanio.
Jak to będzie po polsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale w biedronce wcale nie niestety tanio
Zrobi się w Lidlu taki sam syf jak w Biedronce, bo ludzie kultury nie mają. A na parkingu będzie jeszcze większy cyrk jak przy Biedronce.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akurat... Dziwna wizja...ja jakoś w to nie wierzę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się biedronka w baninie to jakieś nieporozumienie. Syf syf towar stoi na paletach w przejściu na półkach balagan kompletnie nie utrzymują standardu. Jak zrobio lidla to 90% ludzi ucieknie z biedronki...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Brak kultury ze strony klientów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kto ten syf robi?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

O tym samym ostatnio mowilam. Od kad byl remont i zmiana kierownictwa jest syf. I wiejszosc towarow brak...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sami ten syf robicie. Tłuczecie jajka przekładając w inny kartonik z tańszym kodem i odchodzicie, rozwalicie torbę z mąką,cukrem, kartony z mlekiem itd. Po sobocie szczególnie... Jakby bydło przeszło albo huragan... Więc po co tak się rozpisywać???
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez tak robię + Biedronka w Kokoszkach.czekam na otwarcie Lidla, ale w Kokoszkach bo po trasie i wygląda na duży.

Przez pierwsze lata funkcjonowania Biedronki w Baninie zawsze ją chwaliłam...że czysto, dostępność produktów, ogólnie na plus....ale od pewnego czasu....chyba jakoś po remoncie... drastycznie poziom zatowarowania i porządku w sklepie spadł. Może związane to ze zmianą kierownictwa, brakiem rąk do pracy, jakością pracowników, a może klientelą czyli nami mieszkańcami, których z roku na rok przybywa. Cieszę się że będzie Lidl... A jeśli w biedrze się nie zmieni...to szybko stracą klientów. Mam nadzieję że ten syf i nieład w biedrze to przejściowa sytuacja .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wtedy ceny musialy by byc wyższe żeby kasa właściciela się zgadzała. A wtedy ból bo drogo. Więc albo tanio albo porządek. Wybór należy do klienta za co i ile płaci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tym się zgodzę. W Lidlu są nieco wyższe ceny ale jest obsługa na wyższym poziomie no i w sklepie porządek jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak beda godne płace i traktowanie ludzi to by znalezli pracownikow, proste
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

to wina Biedronki ,że ludzi do pracy brakuje? Biedronka to tanie sklepy w niemczech w Lidlu kolorowi robia zakupy i tez jest syf. Wszystko sie Wam nie podoba na ch.......j kupowaliscie kurniki w Baninie a teraz latacie do taniego sklepu i pretensje. Kto ma czyscic jak brakuje personelu. Niedawno było zle bo Ukraińcy układali towar w Biedronce , nawet oni się juz wynieśli.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 14
Ja robie zakupy w biedronce na osowej niedaleko selgrosa a jestem z banina. Mały ruch, wszysko jest, do kasy kolejek nie ma ,ogolnie na plus. Jak mam jechac do banina do biedry to choruje od razu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
niedługo lidla otworzą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry