Widok

biedronka banino

jakaś masakra po 20 osób do kasy dwie kasy otwarte..dookoła syf i malaria...czas odwyknac od tego spedu..Na rzecz lokalnych mniejszych sklepów
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo nie ma ludzi do pracy.
To jest główny problem, kierownik nic nie poradzi jak nie ma komu robić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam porównanie do "biedronek"W Belgii,Francji,Danii,Czechach,Niemcy i Uk. często podobne produkty,tych samych marek a jakość nieporównywalnie wyższa niż u nas.mam wrażenie że u nas rzucają o 2 klasy niższe produkty.niektórych nie da się jeść.biedronka to dno,Lidl ciut lepiej a generalnie to wszystko tak poziom. jaki całe spoleczenstwo.slabe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

4/5 kas otwartych? ja tam zawsze widze 2 i kolejki po 10 osob
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

W ostatni piątek brud na podłodze był taki, jakby ktoś tam gnojówkę wylał. Doskonale rozumiem, że pracownicy większość czasu spędzają na kasie (otwarte 4/5) i nie mają czasu podrapać się po 4 literach, ale kierownictwo mogłoby jakoś zareagować na ten stan? To samo z towarem w regałach. Pełno pustych kartonów, bajzel niemożliwy, obraz nędzy i rozpaczy.
Ale żeby nie było, że tylko Biedronka zła. To, jak ludzie parkują przed sklepem to zgroza. Najchętniej to wjechaliby pod daszek wejściowy. Każdy chodnik zastawiony, byle bliżej wejścia. Resztę można mieć w d... I nikt nie reaguje.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0

Braki to jedno - niestety jest brud i bałagan w cenach. Jeśli nie muszę, nie robię tam zakupów.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Racja dramat. Nicw tej biedronce nie ma brak większości produktów....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak działa całe Banino z. Brak wszystkiego szkoła , sklepy ... np jest jeden warzywniak w Baninie i. Ceny w nim są 3 krotnie większe niż w Gdańsku wiec już wiesz czemu biedra pęka w szafach .
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry