Widok

bieganie

Górny Sopot Temat dostępny też na forum:
mieszkam na ulicy 23 marca, może jest ktoś chętny do wspólnego biegania, jestem początkująca, a wiadomo razem rażniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zainteresowany. Podasz jakiegoś maila lub inny kontakt?
W tygodniu biegam albo jeżdżę na rowerze/rolkach sam albo z grupą ludzi, info zawsze daję na fejsie. Proponuję zajrzeć bynajmniej wiadomo z kim masz iść i po co w przeciwieństwie do odpowiedzi facetów na posty kobiet w dziale sport ;)

http://www.facebook.com/pages/Art-trener/313433215424483
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
art-trener

Sugerujesz ze mam inne zamiary niż bieganie? Żałosna reklama.

Niepozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podpowiadam tylko na co trzeba tutaj uważać ;)
ccc, nie ma co się oburzać , ja jako kobieta tez bym sie nie zdecydowała na trening z obcym mężczyzną. Po prostu z rozsądku, BEZ URAZY!Jesteś płcią przeciwną i tutaj w necie nie trudno o kłopoty matrymonialne.
Nie znam Cie, nie pisze ze jesteś szaleńcem, ale jeżeli spojrzysz na to z boku to zdasz sobie sprawę że to może być po prostu początek kłopotów, niezręcznych sytuacji i być może niebezpieczeństwa...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Aktualne ?bo też jestem z 23 marca; )ale widzę że to kilka lat temu było, ale ja właśnie też kogoś takiego teraz szukam ;)

Inne tematy z forum Sport

Akcesoria do jogi (8 odpowiedzi)

Coraz więcej osób zaczyna praktykować jogę, ale rynek akcesoriów rośnie jeszcze szybciej kostki,...

Kompanka do ćwiczeń (4 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

do góry