Widok
bieganie! :>
bieganie! :>
Cześć !
Jakiś czas temu zaczęłam biegać, mam zajawkę straszną, ale ostatnio coś brak mi powera, by założyć buty i wyjść poszurać. Szukam kogoś chętnego na wspólne przebieżki wolnym tempem min 5km. Razem raźniej i motywacja większa!
Ja 21-letnie dziewczę, studentka. Mieszkam na Przymorzu
Proszę o kontakt osoby w podobnym wieku i dla których dystans 5 km nie jest czymś nieosiągalnym :>
Cześć !
Jakiś czas temu zaczęłam biegać, mam zajawkę straszną, ale ostatnio coś brak mi powera, by założyć buty i wyjść poszurać. Szukam kogoś chętnego na wspólne przebieżki wolnym tempem min 5km. Razem raźniej i motywacja większa!
Ja 21-letnie dziewczę, studentka. Mieszkam na Przymorzu
Proszę o kontakt osoby w podobnym wieku i dla których dystans 5 km nie jest czymś nieosiągalnym :>
Bieganie
Hej, jestem rowniez z Przymorza i mam ten sam problem, brakuje mi troszke motywacji do biegania aczkolwiek mam checi tylko gorzej z wcieleniem ich w zycie;/ zawsze we dwojke lepiej sie zmotywowac i zebrac, ja 23 lata, kiedys biegalem czesto i przez chwile trenowalem to takze dystans 5 km wytrzymam;) Pozdrawiam, Pawel
Jak chcesz się trochę zmotywować to wpadnij na Parkrun w sobotę rano w parku Reagana o 9.00 - myślę ze fajna atmosfera jaka tam jest, trochę ci odświeży zapał do biegania --> http://www.parkrun.pl/gdansk :)