Widok

bielizna damska - czy macie problem?

Mam pytania do Pań.

Czy macie problem z zakupem bielizny?

Konkretnie chodzi mi o: ceny, fasony, możliwość zakupu kompletu (biustonosz+majtki)...

Czy stać Was na bieliznę firmową,gdzie komplet kosztuje ok 300zł? Czy często kupujecie bieliznę na rynkach, pod tunelami "tą zakrapianą ryżem",ze względu na ceny?

A wreszcie jakie macie oczekiwania co do bielizny?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Można przecież kupić naprawdę dobrą, firmową bieliznę naszych polskich producentów za połowę ceny o której wspominasz. Przejrzyj oferty sklepów internetowych, np.: http://diseta.pl
Miałam spore problemy ze znalezieniem dobrze dopasowanej bielizny, szczególnie biustonoszy. W końcu znalazłam sklep internetowy 4lejdi.pl i od tego czasu tylko tam kupuję. Ceny są bardzo przystępne, a jakość wysoka. Za 60-70 zł można kupić biustonosz z prawdziwego zdarzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja już od dłuższego czasu kupuję bieliznę na 4lejdi.pl. Mają tam rzeczy z górnej półki, a ceny są dość przystępne. Szczególnie polecam biustonosze. Są bardzo wygodne i fajnie się prezentują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
najlepiej sobie zamówić wymiary swoje znasz a nie koniecznie musisz się spłukać z kaski. ja polecam szczerze

http://www.pikna.com.pl
Witam, mialam możliwość zakupu bielizny Laura Lingerie i mogę ją polecić dla każdej Pani. Mają różnorodne rozmiary i super wzory. Dają gwarancję na swój towar, czyli wiedzą co sprzedają. A wiecie co jest najlepsze? nie musialam latać do sklepu. Skontaktowałam się nimi i zaprosilam do domu.
Zaprosilam też kilka moich koleżanek, przyjechała Pani z tej firmy, przywiozła dużo modeli i rozmiarów i my popijając kawę, na luzie mogłyśmy sobie pomierzyć i wybrać modele te najlepsze dla nas. No i ceny też mają w normie.

oto link na ich stronę i tam jest formularz kontaktowy.

http://www.laura-lingerie.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mamy problem, jak widzisz kasa to najmniejszy. Nawiększy problem to dostać odpowiedni rozmiar i żeby był ładny, elegancki. O kompletach to można zapomnieć. Na bazarach obok chińszczyzny leżą też niezłe wyroby polskich firm, trzeba tylko metki czytać. Obecnie moją ulubioną firmą jest polski producent zŁodzi o nazwie Tuba. Mała firemka za to cena śmiesznie niska w porównaniu do jakości i wykonania. Niestety od kiedy załapali kontrakt z norwegami to nie robią na nasz rynek :( jest wielu niezłych polskich producentów tylko ile się człowiek musi naszukać.... Marzy mi się prawdziwy polski sklep z wyłacznie z polskimi wyrobami bieliźniarskimi o szerokiej gamie rozmiarów. Polskie firmy produkujące bieliznę są jednymi z lepszych w europie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, mialam możliwość zakupu bielizny Laura Lingerie i mogę ją polecić dla każdej Pani. Mają różnorodne rozmiary i super wzory. Dają gwarancję na swój towar, czyli wiedzą co sprzedają. A wiecie co jest najlepsze? nie musialam latać do sklepu. Skontaktowałam się nimi i zaprosilam do domu.
Zaprosilam też kilka moich koleżanek, przyjechała Pani z tej firmy, przywiozła dużo modeli i rozmiarów i my popijając kawę, na luzie mogłyśmy sobie pomierzyć i wybrać modele te najlepsze dla nas. No i ceny też mają w normie.

oto link na ich stronę i tam jest formularz kontaktowy.

http://www.laura-lingerie.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
fajną bielizne można kupic w sieciówkach takich jak New Yorker bo z tych Triumphach itp tp drogo jak pieron ;)
Ja również baardzo często mam problem ze znalezieniem swojego rozmiaru (75 G). Nie wspominając o sieciówkach, dla których kobiece piersi kończą się na rozmiarze 75 D:) Zdecydowanie brakuje miejsc z ładną bielizną, NIE babciną, w większych rozmiarach. To, że mam biust nieco większy, niż standardowo, nie oznacza przecież, że muszę kupować bieliznę, w której czuję się o parę lat starzej:( Ostatnio zetknęłam się z bielizną Laura Lingerie, mają szeroką rozmiarówkę i przyznam szczerze ładne modele. Czy ktoś miał okazję już zetknąć się ta bielizną?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny przez lata szukalam idealnej bielizny. I w koncu znalazłam cała game staników Calvina Kleina. Racja w klifie sa w cenie okolo 250 zl za stanik jednak na allegro mozna dostac np 3 sztuki w cenie okolo 150 zl. Sama przywoze sobie ze stanow bo tam mozna dostac za 10 dolarow 2 sztuki... no ale niestety u nas znacznie drozej. Mozna je spokojnie prac w pralce, wiekszosc ma spiaczke z tylu do spiecia. Na serio polecam
Szczerze to mam problem z zakupem bielizny, bo to co ładne ma małe rozmiary, a te duże rozmiary wyglądają jak dla babć, więc ciężko jest mi kupić fajny komplet. Od jakiegoś czasu zamawiam je przez internet. Polecam http://ekskluzywna.pl/bielizna-damska szybko, po okazyjnych cenach i bardzoo duży wybór zwłaszcza większych modeli. ;)
Mnie nie stać na markową bieliznę, gdzie za komplet zapłacę 100-200 złotych. Kupuję na targowiskach, ale z tym też jest problem, bo kiedy udało mi się znaleźć idealny rozmiar, okazało się, że kupienie biustonosza w rozsądnej cenie, jest niemalże niemożliwe.
Ja nie mam żadnego problemu :p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
W sieciówkach ze stanikami również mam problem. Jeśli coś dla siebie znajdę to jest porostu cud. Mam teraz plan dużego zrzucenia kilogramów wiec i tam rozmiarówka spadnie więc uda mi się znałeś fajna bielizną w końcu.
a ja mam duży problem, mam rozmiar 100c i takie biustonosze zazwyczaj są babcine. Nie mogę kupić ładnego. To samo z majtkami-xxl są tylko babcine.
Kupuję przez internet komplet polskiej ,bardzo trwałej( używam około roku, piorę w pralce) bielizny kosztuje ok 100 zł. pierwszy raz kupiłam w sklepie pod okiem fachowej pani, która zamieniła mi rozmiar 80B na 70E. teraz cieszę się z zakupow na stronie internetowej i przy takich cenach stać mnie na piękny komplecik raz na 2 miesiące. kupuje bieliznę Vena w sklepie internetowym Verona. podaję link dla zainteresowanych
http://veronabielizna.pl/manufacturer.php?id_manufacturer=3&p=3
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy mogę się dołączyć do dyskusji?
Wysyłka do UK:) Więc luz:)
Dzięki:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Hejka glownie zamawiam z
http://www.brasandhoney.com
wysylaja do PL za 7 funa, ale to sie oplaca jak kupujesz na wyprzedazy :)
a te sa mile dla kieszeni

pozdrawiam
A na jakich stronach kupowałaś staniki FREYA? Masz jakieś sprawdzone?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (8 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry