Widok
kwiatki beda pieknie wyglądały czerwcowa...
no a co do bielizny, to kurcze chyab faktycznie ta 2, a czkolwiek ta 1 bardziej uniwersalana , a do 2 bardziej gatki pasuja z tyłu z koronką..
a bielizne można kupic w sklepach z bielizna Lilly - ale gdzie jest w Gadńsku to nie wiem.
Ja w swoim salonie gdzie suknie kupuje bedę sie w nia zaopatrywac...
ale to jest w W-wie...
cmoakski za szczere opinie :o)))
no a co do bielizny, to kurcze chyab faktycznie ta 2, a czkolwiek ta 1 bardziej uniwersalana , a do 2 bardziej gatki pasuja z tyłu z koronką..
a bielizne można kupic w sklepach z bielizna Lilly - ale gdzie jest w Gadńsku to nie wiem.
Ja w swoim salonie gdzie suknie kupuje bedę sie w nia zaopatrywac...
ale to jest w W-wie...
cmoakski za szczere opinie :o)))
Czerwcowa w ogóle się tym nie przejmuj!!!
Wiesz faceci tak naprawde w ogóle takich rzeczy nie dostrzegają...
jak zobaczy twój bukiet to pewnie stwierdzi że piękny i powie że "te amarylisy to nie są takie złe" hihihi Na tym zdjęciu po prostu wyglądają na bardzo wielkie "drzewce" na pewno w bukiecie pieknie będa się komponowac....
I żeby nie było że nie doceniam męskiego poczucia estetyki ;o)))
Wiesz faceci tak naprawde w ogóle takich rzeczy nie dostrzegają...
jak zobaczy twój bukiet to pewnie stwierdzi że piękny i powie że "te amarylisy to nie są takie złe" hihihi Na tym zdjęciu po prostu wyglądają na bardzo wielkie "drzewce" na pewno w bukiecie pieknie będa się komponowac....
I żeby nie było że nie doceniam męskiego poczucia estetyki ;o)))
Moim zdaniem oba komplety są ładne, a który bardziej pasuje...? ten, który Tobie bardziej się podoba, bo my i tak ich nie zobaczymy spod sukienki ;-)
PS. Amarylisy są faktycznie ogromne -mam w doniczce to wiem ;-) Ale wszystko zależy od tego jak wiązanka będzie skomponowana.
PS. Amarylisy są faktycznie ogromne -mam w doniczce to wiem ;-) Ale wszystko zależy od tego jak wiązanka będzie skomponowana.
Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Alice -mężatka :-)
Oj, niestety zwracaja uwage i to bardzo- tylko o tym glosno nie mowia.Witch napisał(a):
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>
> moim zdaniem gatki są fajne :-) a faceci to tak naprawdę nie
> zwracają za mocno uwagi na to w czym chodzimy ;) a już na pewno
> w noc poślubną będą bardziej skoncentrowani na nas a nie na
> naszej bieliźnie ;)
>
>
dzieki kochane za wasze opinie... matko, jak sie niektóre z Was czyta to ząłamać się można, że bielizna beznadziejna i jak mój chłop mnie w nij zobaczy to bedzie żygać na kilometr!!!! (sorki za dosadne słowa, ale niektóre to tu ostro przeginają)..
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
a bielizan na zywo i 1 i 2 piekna!!! i powiem Ci Witch ze na zywo to ta 1 mi się bardziej podoba i masz najlepszy na świecie gust!!! jkest 100 razy bardziej seksowna niż ta z koronka, z koronka wygląga na taka old -fashion, poważnie
buziakosy słodkie
do Wizy
- odpowiedz na mailu i z araz wysyłam zdjęcia sukienki zrobione na zywo... ;o)))
he he he :) dzięki dzięki meg - nie trzeba tylu pochwał ;) no cóż, z takimi zdolnościami jak ja to się trzeba urodzić :) bosze, jaka ja jestem skromna ;)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
no ale mniejsza z tym - bielizna jest świetna :) oby dobrze trzymala to co trzeba na miejscu, i była wygodna itd ;) szkoda, że nie znalazłam takiego modelu w gd., bo bardzo mi się podoba :)
Sorry, że się wtrącam, ja akurat nic wspólnego ze ślubem nie mam, ale wydawało mi się, że dla obojga noc poślubna jest bardzo ważna... I... Wydawało mi się że i bielizna powinna być na ta okazję wyjątkowa. A oba komplety wydaja się być strasznie... Hm... Praktyczne, pewnie wygodne, ale napewno nie sexy... No ale może ja się mylę...
Kasieńka,
a ja mam pyatnie do Ciebie czy masz juz wybrana sukienke???? czy wiesz jak bedzie wygladała, czy kiedykolwiek miałas ubrany stanik bez ramiaczek??? czy wiesz jakie jest jego zadanie??? czy pod swoją sukienke już masz kupiona bielizne???
to podstawowe pytania zadawane przed kupnem... czekam na odpowiedz z twojej strony...
a jesli nie masz nic wspólnego ze slubem to prosze Twój komentarz nie jest tutaj autoratatywny... bielizna ślubna to co innego niż bielizna erotyczna...
a ja mam pyatnie do Ciebie czy masz juz wybrana sukienke???? czy wiesz jak bedzie wygladała, czy kiedykolwiek miałas ubrany stanik bez ramiaczek??? czy wiesz jakie jest jego zadanie??? czy pod swoją sukienke już masz kupiona bielizne???
to podstawowe pytania zadawane przed kupnem... czekam na odpowiedz z twojej strony...
a jesli nie masz nic wspólnego ze slubem to prosze Twój komentarz nie jest tutaj autoratatywny... bielizna ślubna to co innego niż bielizna erotyczna...
wiesz...
ja taka bielizne bede miała z przymusu... mi tez ona sie super nie podoba... i najchetniej założyłabym w super kolorze z pieknej koronki jakiś szorciki i kusy staniczek na ramiaczkach... no ale niestety, trzeba wszystko podpasowac pod sukienusie...
a faktycznie... niesadze aby noc poslubna była goraca...wydaje mis ie ze zmęczenie da się nam we znaki, a poszalejemy podczas podrózy poslubnej...
a może kiedys jedknak założysz... trzeba w to wierzyć i tyle...
ja taka bielizne bede miała z przymusu... mi tez ona sie super nie podoba... i najchetniej założyłabym w super kolorze z pieknej koronki jakiś szorciki i kusy staniczek na ramiaczkach... no ale niestety, trzeba wszystko podpasowac pod sukienusie...
a faktycznie... niesadze aby noc poslubna była goraca...wydaje mis ie ze zmęczenie da się nam we znaki, a poszalejemy podczas podrózy poslubnej...
a może kiedys jedknak założysz... trzeba w to wierzyć i tyle...
ta bielizna wcale jest beznadziejna :)? mi się podoba...ale pewnie to oznacza, że ja tez jestem beznadziejna :) i na dodatek kupiłam sobie bardzo podobną......
tylko że może was oświecę, bo jak widze to niektóre nie wiedzą - bielizna ślubna jest pod sukienke i się w niej nie śpi, a więc na noc poślubną mozna założyć seksowną piżamkę, a nie bieliznę!!! zreszta pewnie macie zamiar się przed pójściem do łóżka wymyć, więc podejrzewam, że tak czy siak bielizne zdejmiecie :) ;)
szaleńczo zgryźliwa witch!
tylko że może was oświecę, bo jak widze to niektóre nie wiedzą - bielizna ślubna jest pod sukienke i się w niej nie śpi, a więc na noc poślubną mozna założyć seksowną piżamkę, a nie bieliznę!!! zreszta pewnie macie zamiar się przed pójściem do łóżka wymyć, więc podejrzewam, że tak czy siak bielizne zdejmiecie :) ;)
szaleńczo zgryźliwa witch!
meg! ja mam 2. bo lepiej leżała ... kupiłam jakieś 2 m-ce temu a potem na majtki czekałam ponad 6 tygodni ... i w tym sklepie w którym zamawiałam w końcu się nie doczekałam ale za to znalazłam w innym. Kupiłam takie jak na zdjeciu ale chce jeszcze dokupić pełne. Jak na złość nigdzie niema. Jakby co szukam białe pełne.
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]
Na noc też potrzebna jest bielizna i naprawdę warto ją mieć w swojej szafie. Na stronie: https://www.etam.pl/bielizna-nocna-wszystkie jest największy wybór bielizny nocnej w dobrej cenie i jakości - polecam.
Teraz to przeważnie wszystko zamawiam online ze względu na obecną sytuację, chociaż nie powiem jest to bardzo wygodne i być może już zostanę przy zakupach online. Jakiś czas temu znalazłam bardzo fajną hurtownię z bielizną https://www.hurtownia-olenka.pl polecam zajrzeć, oferują bardzo konkurencyjne ceny i super jakość.
Zgadzam się z waszymi opiniami. Najważniejesze to uświadomić sobie, że nie każda z nas czuje się komfortowo śpiąc nago. Na rynku bielizny znajdziemy wiele różnorodnych propozycji, co z jednej strony utrudnia dokonanie konkretnego wyboru. Podstawową kwestią jest to czym się kierujemy przy wyborze. Czy będzie to wygoda, przewiewność czy może estetyczny wygląd. Różne rodzaje bielizny będą także w różnym stopniu odsłaniały nasze ciało. Dlatego tak ważne jest by brać przy wyborze wzmiankę na to jaka aktualnie jest pora roku. Z bardziej uniwersalnych produktów w kategorii bielizna nocna należy wymienić klasyczne piżamy. W lecie możemy skorzystać z wersji z którym rękawem/nogawką, mam na myśli coś takiego - https://vissavi.pl/78-bielizna-nocna Pozostaje jeszcze kwestia wyboru materiału z jakiego są uszyte. Najczęściej wybierana jest wiskoza z dodatkiem elastanu.
Co do bielizny to zawsze zamawiam ją w http://orirose.pl/ . Posiadają tutaj piękną wyszczuplającą bieliznę, która doskonale prezentuje się na ciele. Uwielbiam stąd również gorsety wyszczuplające, są świetne
Dla mnie wybór jest oczywisty http://dawthale.pl/sklepy-online-z-bielizna/ mają naprawdę niskie ceny.
ja swojej zonie kupuje bielizne na https://ilma.pl/pl/c/Biustonosze-push-up/14 i zawsze jest bardzo zadowolona, jakos dobra i cena