Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ! wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce na spędzenie wolnego czasu, niskie ceny, często...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 stycznia 2013

Nastrojowy lokal wątek zamknięty Obsługa miła i zabawna.Ceny niskie a to podstawa dobrej zabawy.Stoły w super...
~Kaśka
-

dodano: 2 stycznia 2013

Świetne miejsce!!! wątek zamknięty Byłem ostatnio z grupką znajomych w poolu. Była to moja pierwsza wizyta w tym...
~Maniek
-

dodano: 3 lutego 2012

Super lokal wątek zamknięty Byłam z koleżankami kilka razy w tym lokalu i przyznam ,że super jest klimat...
~Michaśka
-

dodano: 3 lutego 2012

pool salon wątek zamknięty jeden z najlepszych salonów bilardowych w trójmieście. wyposażenie obiektu w...
~adam
-

dodano: 19 stycznia 2012

Jak dla mnie najlepszy klub bilardowy. wątek zamknięty Co tu dużo pisać, oceny mówią same za siebie. Klimatycznie, spokojnie i...
~Mr. X
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 lipca 2011

Dzieki za udany pierwszy turniej:) wątek zamknięty Po remoncie bardzo fajne miejsce. Pomysł z turniejem w darta - dla mnie...
~dzbar
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 stycznia 2011

Troche zmian:) wątek zamknięty Ostatnio kilkakrotnie wpadlem do poola i musze przyznac ze jestem pozytywnie...
~Peter
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 października 2010

xxx - opinia wątek zamknięty Fajny klimacik, mila obsługa, piwko w przystępnej cenie do tego turnieje w...
~xxx
-

dodano: 7 grudnia 2010

Opinia wątek zamknięty Bardzo dobry klub bilardowy. Same szóstki z mej strony, no prawie. Ale od...
~Andrzej
-

dodano: 23 listopada 2010

Pozytywne zmiany wątek zamknięty Jestem bardzo mile zaskoczona. Bywałam nie raz ze znajomymi,ten lokal był dla...
~selenite
-

dodano: 14 października 2010

Polecam wątek zamknięty Klub jest spoko i fajnie się tam można pobewić
~JA
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2009

bardzo fajnie wątek zamknięty polecam, ale o tworzeniu tam sie tam jakiejs amatorskiej ligi w 8 jeszcze nie...
~polko86
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 11 października 2008

telefon..... wątek zamknięty Fajnie jakby tel byl aktualny....
~hildek
-

dodano: 26 czerwca 2008

Ten Klub cechuje wspaniała atmosfera wątek zamknięty W klubie jest naprawde milo .Organizowane sa turnieje i prowadzona jest liga...
~jola
-

dodano: 6 kwietnia 2008

Bilcc wątek zamknięty Baaaardzo lubie ten lokal. Polecam wszystkim co lubią tanie piwo i klimat w...
~Bilcc
-

dodano: 10 lutego 2008

Średnio wątek zamknięty Jeśli chodzi o bilard to klub taki sobie.
~Spark
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
18

17

wątków

do góry