Widok

objazd trasy BM GDAŃSK

witam!! zapraszam wszystkich na objazd trasy bikemaratonu Gdańsk (16lipca) w niedziele tj.08.05.2005. pierwsze okrazenie lajtowo, 2 laps troche szybciej ;-). zbiórka 11 koło ZOO
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oki będę,
jaką furą przyjedziesz, bo już sie boje
Ja tez postaram się być, ale na każdym skrzyżowaniu dróg leśnych postój, bo muszę precyzyjnie nanieść trasę na mapę. Drugie kółko możecie cisnąć.
Ok, postaram się być:) co prawda amor i koło w serwisie ale jakieś zastępcze znajdę;) na objazd styknie :)
Pzdr.
T.
Gdzie dokładnie "koło ZOO"?? Pod bramą główną??
Pozdrower
TAK, w okolicach bramy głównej
Stawanie na każdym skrzyżowaniu to może przesada ale jednak powinno iść naprawdę powoooli bo inaczej nikt nic nie zapamięta :]
A jaką mam, pewnie bike,i jeszcze jedno w kasku czy bez i ile batonów mam zabrać bo jak długa będzie ta wycieczka :)
Ja raczej bede, nie mam nic innego w planach :)
I jak tam traska?
Zgubiliscie mi sie na 13-tym km, po tym jak sie zagadalem z kolega z RS Reba ;) patrzymy a tu pusto przed nami, chwile szukalismy grupy w okolicy Os.Mlodych ale w koncu sie rozdzielilismy i tyle bylo poznawania trasy dla mnie :( . Ech...
Pzdr.
T.
Traska super:) zaluj ze nie widziales reszty....... duzo wrazen Cie ominelo:) duzo fajnych zjazdow i jeszcze wiecej podjazdow:)
a czy jest w sieci jakaś mapka tej trasy już??
Trasa bardzo fajna,najbardziej podobały mi się "single track"-rewelacja.Zjazd ze słynnego "tomacka",chyba nie wzbudzi większych emocji,chyba że dla ludzi "środka polski"-ale atrakcja jest.No i na plus technicze zjazdy-super.
Ja byłem z RS Reba ale nigdzie się nie zgubiłem nawet na moment byłem na Trek no chyba że ktoś jeszcze tam miał RS Reba.
Mapa trasy będzie ale musze jeszcze raz objechać trasę z Robertem bo na drugim kółku chłopaki dały w z buta i tyle ich widziałem i w połowie drugiego okrążenia trochę błądziłem i pojechałem do domu. Ale będzie i mapa trasy i tez profil będzie.
Trasa clakiem fajna, troche ciezka jak na maraton i moze byc problem z oznaczeniem. Przy slabym oznakowaniu bardzo latwo bedzie sie zgubic. Organizator bedzie musial sie do tego przylozyc ;] Poza tym trasa super, brawo dla Roberta za pomyslowosc :)
Mi też się trasa podoba ale właśnie tak jak mówisz musi być dobrze oznakowana i dlatego mapa musi być bardzo dokładna. Na następny objazd wezmą farbę i postaram się oznakować wstępnie trasę.
Zgadzam się z przedmówcą,organizator będzie się musiał nieźle przyłożyć,żeby oznakować trasę.Czy trudna jak na maraton?,w górach są trudniejsze,więc dobrze jak ktoś przyjedzie z południa i się trochę pomęczy.
To ja byłem z RS Reba i sobie odpusciłem. Stwierdziłem że przez rok bez ostrej jazdy zrobił się ze mnie niezły misio...
Oczywiście chłopaki po jakichś 7km zapomnieli że miało iść powoli, to było do przewidzenia :)
Kilka fotek z objazdu trasy dostepna jest na www.dwr.of.pl
do góry