Widok

błąkający się piesek

widzę juz od ponad tygodnia pieska (chyba młody jeszcze, bardzo wychudzony) rasy haski. Może komuś zaginął? Pojawia się w okolicy sklepu Lewiatan, mogę w razie czego pomóc go odszukać, czekam na kontakt w razie czego: 509 549 740, pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli chodzi o takiego pieska całego białego, to jest to pies jednej z mieszkanek ul. maciejkowej. Pies często ucieka swojej pani, a ta go nie szuka - jej główny argument jest taki, ze to szczeniak jeszcze. Moge się mylić, ale może to tą suczkę z Maciejkowej włąśnie widziałaś i pomyslałas, ze to bezdomny pies. Widać że jest młoda, i raczej "szczupła":)
O jak miło że ktoś się zainteresował. Otóz jest tak jak piszesz, zawiadomiłam azyl w kokoszkach i o dziwo byli przed sklepem Lewiatan, "na szczęśie ' go nie znależli ,a ja tego samego dnia po południu widziałm go na podwórku domu wraz z innym psem. Jest bardzo chuda widziałam ją wielokrotnie rano brudną i mokrą i stąd ta pomyłka. ważn ,że ma dom ale widać żę nie zalezy właścicielom na niej zbytnio, zginie pewnie kiedyś oby nie pod kołami. Pozdrawiam i raz jeszcze dzięki za odpowiedż, mieszkanlka z J. Stoku
Niestety właścicielka na kilkukrotne prośby zabrania pieska ( chciał się bawić z moim, a ja się spieszyłam i nie miałam czasu) zawsze rzucała hasło, że to szczeniak, i szła sobie dalej, a psa zostawiała, żebym to ja się od niego odganiała sama. takie zachowanie uważam za wysoce nieodpowiedzialne, lubie psy, nie mam nic przeciwko wspólnym zabawom, ale nie znosze odganiania się od cudzych psów, w dodatku bez reakcji właścicieli. Cóż, pozostaje jedynie życzyć psince, żeby kiedyś prysła z domu i znalazła nowy, bardziej odpowiedzialny dom. a jej Pani życze, aby nigdy nie doszło do sytuacji, że jej "chcący się tylko bawić szczeniak" wystraszy jakieś dziecko na rowerze i dojdzie do wypadku.
PS. Ciesze się, że są na naszym osiedlu takie osoby, jak ty :)Pozdrawiam:)

Czy ten piesek to nie york przypadkiem ? Jeśli york to siedzi właśnie przed lewiatanem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Karczemki

W co inwestować w XXI wieku? (27 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (246 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

do góry