Widok

obniżka 50% salon we Wrzeszczu

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
przejeżdżałam przed chwilą Grunwaldzką i w salonie na wysepce chyba Lisa Ferrera-nie wiem czy się tak to pisze:) do 22 grudnia jest obniżka 50%

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli to ten salon co w Gdyni znaczy pewnie podobne kiecki maja to jakos mnie nie powalily na kolana niestety nawet zadnej nie przymierzylam
ale w poniedziaelk robie objazd po gdansku i wrzeczu wiec chetnie i tam zajrze wiec dziekuje za newsa;)

image
image
jeszcze żadnego salonu nie odwiedzałam i nie mierzyłam,ale wiem,że duzo dziewczyn już szuka więc może akurat info się przyda:)))

image
no ja zamierzam jakoś w tygodniu się wybrać mam nadzieje że mi się uda :-)

image
image
Jusia jak bedziesz w Gdyni to propnuje Agnes tam sa fajne suknie

image
image
Dziewczyny, ten salon to teraz Lilea:) Lisa frrera przeniosła się do Gdyni. Faktycznie jest jakaś promocja do 22 grudnia, ale dokładnej oferty niesety nie znam.
a w ktorym miejscu to dokladnie sie miesci o odpowiedz poprosze najleoiej na maila walercia_k@poczta.onet.pl
image
image

image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Siłownia bez umów (16 odpowiedzi)

Czy istnieje w Gdańsku w pobliżu wrzeszcza siłownia bez zobowiązań i umów. Praktycznie każda...

do góry